"Igračkom do dječjeg osmijeha", akcija naših "Jaglaca" za bolesnu djecu u KBC-u Zagreb

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.11.2022. 10:52:39
"Igračkom do dječjeg osmijeha", akcija naših "Jaglaca" za  bolesnu djecu u KBC-u Zagreb

Foto: DV Sesvete

Odgojna skupina Jaglac DV Sesvete u akciji "Dječji šareni ulaz" prikupila igračke za bolesnu djecu na pedijatrijskom odjelu KBC-a Zagreb (Rebro).Akcija “Dječji šareni ulaz” obuhvaća prostor na ulazu Klinike za pedijatriju u KBC-a Zagreb odnosno popularno "Rebro" s darovanim igračkama koje malena dječica mogu prilikom dolaska u bolnicu odabrati i imati uz sebe tijekom liječenja.


Odgojna skupina “Jaglac” uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja igračaka za mališane koji dođu u bolnicu, bez obzira jesu li došli kod stomatologa ili dermatologa na pregled, ili je riječ o kardiološkim ili onkološkim pacijentima, i bez obzira na to dolaze li prvi put, ili su već više puta bili, kao i onima koji leže u bolnici.


Djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama, Dunjom Kutlešom i  Petrom  Malenicom s velikom ljubavlju zamotala igračke u celofan kao male poklončiće kako bi svako dijete moglo odabrati svoj kada dođe na pregled u bolnicu.    


Odgojiteljice su u suradnji s Bernardicom Pavlić Pračić, prvostupnicom sestrinstva na Klinici za pedijatriju, isporučile pripremljene paketiće za mališane. 


"Odgojna skupina “Jaglac” izuzetno je sretna što su sudjelovali u ovoj akciji i vesele se sljedećem prikupljanju", rekla je odgojiteljica Dunja Kutleša.


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.9.2023. 11:25:30

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account