Karlo Stjepanović iz SŠ Jelkovec državni je prvak iz informatike

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.5.2022. 13:30:03
Karlo Stjepanović iz SŠ Jelkovec državni je prvak iz informatike

Foto: SŠ Jelkovec

Karlo Stjepanović je u kategoriji razvoj softvera Državnog natjecanja iz informatike osvojio prvo mjesto.



Urlaju učenici: Tko je najbolji!? - ide odziv - Karlo Stjepanović!  Upravo tako, Srednja škola Jelkovec jučer se javno pohvalila još jednim velikim uspjehom, naslovom državnog prvaka iz informatike u kategoriji razvoj softvera.


Taj laureat je Karlo Stjepanović, učenik 4.e razreda koji je na natjecanju u Vodicama od 3. do 6. svibnja predstavio svoju aplikaciju OPG matrix. Za taj je svoj rad osvojio apsolutnih 100 bodova i naslov državnog prvaka. 


"Silno smo ponosni i kao škola još jednom čestitamo našem učeniku i želimo mu puno uspjeha u  daljem stjecanju novih znanja", sretno je izjavio ravnatelj škole Marko Kovačević.


Karlova mentorica, Ives Buljan Gladović njegov, ali i svoj uspjeh proslavila je u školi partijem iznenađenja i personaliziranom tortom.


Nećemo ovom prilikom iz pijeteta prema nekim vrlo razvikanim hrvatskim školama reći koga je sve to iza sebe ostavio Karlo. Još jednom se pokazao izuzetno kvalitetan rad u sesvetskoj srednjoj školi, što je rezultat motiviranih nastavnika, te talentiranih i vrlo radišnih učenika. Sve čestitke.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.4.2024. 12:30:54

Create Account