Prvi puta u njenoj povijesti u Gimnaziji Sesvete plesnjakom se slavilo Valentinovo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.2.2023. 18:20:03
Prvi puta u njenoj povijesti u Gimnaziji Sesvete plesnjakom se slavilo Valentinovo

Foto: Željka Župan Vuksan

Učenici sesvetske gimnazije okupirali su predvorje svoje škole u utorak navečer slaveći u noći sv. Valentina praznik ljubavi. 




Gimnazija Sesvete još jednom je  iznenadila svojim širokim pogledima i postupcima. Tako je vodstvo škole po prvi puta do sad uslišilo prijedloge svojih učenika, ali i nekih profesora, te dopustilo slavljenje blagdana ljubavi, spomendan sv. Valentina.


Predvorje škole pretvoreno je te večeri u disco podij, a uz odličnu glazbu by DJ Nick atmosferu je dopunjavala rasvjeta primjerena jednom takvom plesnjaku. Tko zna koliko je učenika bilo u tom prostoru prepunom ljubavi, sreće, nade, čežnje i osobito dobrih vibracija. 


"Povratne informacije učenika su odlične. Odabrali smo najbolje plesače i naj plesne parove", rekla nam je prof. Željka Župan Vuksan i sama sudionica ovog možda za prvi puta eksperimenta, ali gotovo smo sigurni da uz ovakvo oduševljenje svih sudionika plesnjaka bez i najmanjih kršenja gimnazijskog  kodeksa ponašanja, da će plesnjak za Valentinovo ući možda i u kurikul školskih događanja u nastavnoj godini. No, dobro, možda malo novinarskog pretjerivanja,  ali doista nema razloga da se nešto ovako pozitivno ne nastavi i u budućnosti. 

A je li se te večeri rodila neka nova ljubav,  ima li uz postojeće i novih zaljubljenih  tek  će se vidjeti, naravno u razredima i po hodnicima Gimnazije Sesvete.     Pa, primijetite li ovih dana oko gimnazije neke leptiriće u letu, znajte odakle stižu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 16:09:52

Create Account