Sesvećanima se u Učilištu Sesvete svojim obrazovnim programom predstavilo Veleučilište Aspira

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.5.2024. 9:42:57
Sesvećanima se u Učilištu Sesvete svojim obrazovnim programom predstavilo Veleučilište Aspira

Foto: Učilište Sesvete

Učilište Sesvete ugostilo je predstavnike renomiranog Veleučilišta Aspira, koji su s entuzijazmom predstavili široki spektar obrazovnih programa budućim studentima.


Predstavljanje je okupilo veliki broj zainteresiranih koji su željeli saznati više o mogućnostima nastavka obrazovanja i usavršavanja koje nudi ovo priznato veleučilište. S obzirom na brz tempo promjena u društvu i potrebu za kontinuiranim učenjem, Aspira je prepoznata kao institucija koja pruža visokokvalitetno obrazovanje prilagođeno tržištu rada.


Predstavnici Aspire su istaknuli raznolikost programa, od strukovnih studija do specijalističkih edukacija, pružajući polaznicima priliku za stjecanje konkurentnih vještina u različitim područjima. Također, naglasili su i važnost praktičnog iskustva i suradnje s vodećim tvrtkama iz različitih sektora, što omogućava studentima da već tijekom studija steknu relevantno iskustvo i povežu se s potencijalnim poslodavcima.


Među programima koji su posebno privukli pažnju su oni iz područja sportskog, turističkog i gastronomskog menadžmenta  te programskog inženjerstva. Sveučilište Aspira se istaknulo i po svom inovativnom pristupu nastavi, uključujući online tečajeve i interaktivne materijale koji olakšavaju učenje i prilagođavaju se potrebama modernih studenata.


Nakon predstavljanja programa, prisutni su imali priliku postaviti pitanja i izravno komunicirati s predstavnicima Veleučilišta Aspira, što je dodatno doprinijelo razumijevanju i transparentnosti u vezi s obrazovnim opcijama koje nude.


Ovaj događaj označio je početak plodne suradnje između Veleučilišta Aspira i Učilišta Sesvete te je potaknuo mnoge polaznike da razmotre mogućnosti daljnjeg obrazovanja i karijernog napretka kroz programe ovog prestižnog veleučilišta.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.5.2024. 13:02:48

Create Account