U dječjem vrtiću u Sesvetskoj Sopnici u prosincu priređen bogati adventski program

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.12.2023. 13:07:15
U dječjem vrtiću u Sesvetskoj Sopnici u prosincu priređen bogati adventski program

Foto: DV Leptir

Niz raznoraznih programa za svoje mališane priredile su "tete" u dječjem vrtiću u Sesvetskoj Sopnici koji je dio Dječjeg vrtića Leptir.




Agilne odgojiteljice Dječjeg vrtića Letir, Područnog odjela Sesvetska Sopnica kroz advent pripremile su obilje raznovrsnih programa za svoje mališane opisavši zanimljiva događanja riječju i slikom koje vam sa zadovoljstvom prenosimo u nastavku.



Advent je jedan od najljepših, najuzbudljivijih i najposebnijih perioda u dječjem vrtiću pa smo s velikom radošću krenule s planiranjem uređenja prostora i aktivnosti. Specifičnost našeg objekta je zajedništvo i međugrupna suradnja tako da su sve planirane aktivnosti uključivale sve tri odgojne skupine.


Prostor smo tematski ukrasili osluškujući želje i interese djece te zajedno s njima uređivali, bojali i ukrašavali ukrase.




Naš kutić za slikanje isprobale su ravnateljica i pedagoginja našeg  vrtića


Naša prva adventska aktivnost bila je likovna radionica (4.12.) gdje su djeca, roditelji i odgojitelji izrađivali ukrase kojima smo dodatno ukrasili naš vrtić. 





 6.12.2023. Sveti Nikola nas je počastio svojim dolaskom



U utorak, 12.12. organizirali smo filmski dan u vrtiću. Djeca su od jutra prodavala ulaznice i kokice, a u 10 sati uslijedio je film „Kako je Grinch ukrao Božić.“





Posjet glazbene škole Z.Grgoševića (14.12.)



19.12. organizirali smo mali božićni festival u kojem su glavni akteri bila djeca koja su nam pripremila razne pjesme i recitacije. Grupa „Tratinčice“ izvela je pjesmu „Blistaj, blistaj zvijezdo mala“, grupa „Trešnjice“ pripremila nam je pjesmu „Zvončići, zvončići“, a grupa „Jabučice“ nastupila je s recitacijom „Dođi mali Božiću“. Svoje znanje engleskog pokazali su i polaznici kraćeg programa engleskog jezika s pjesmama „The dancing christmas tree“ i „Twinkle, twinkle little star“.

Za kraj su sve tri grupe zajednički otpjevale „Božićni valcer“, a nakon toga uslijedila je vesela zabava.







Glumačka postava s predstavom „Neuspjela podvala“ stigla je i do Sopnice (20.12.)



Našu adventsku priču završili smo svečanim domjenkom 21.12. .




Vezane vijesti
Ažurirano: 14.2.2024. 10:53:09

Create Account