Intervju Ante Deura portalu Objektivno: Nova gradska vlast ne želi brinuti o Sesvetama!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.8.2022. 10:33:41
Intervju Ante Deura portalu Objektivno: Nova gradska vlast ne želi  brinuti o Sesvetama!

Foto: Sesvete danas/arhiva

 Ima puno izazova s kojima se ovdje susrećemo – prometna nepovezanost, problem nedovoljnog broja vrtića i škola, neiskorištenost velikih prostora kao što su područja zone Badel i Sljeme, nezakonito odlaganje otpada i još puno problema koji tište i opterećuju Sesvećane. 



Sesvećan, Ante Deur saborski zastupnik, predsjednik sesvetskog HDZ-a, jedan od heroja Domovinskog rata dao je intervju za politički portal Objektivno.hr. U njemu detaljno iznosi svoj osobni, kao i stav svoje stranke o radu gradske vlasti, posebice u kontekstu odnosna prema populacijskim mjerama i potrebama u Zagrebu, prema odnosu grada naspram svoje najveće gradske četvrti - Sesveta, ali i o nekim drugim najznačajnijim političkim temama domaćeg spektra osobito u sferi obrane.


"Moja je dužnost i moralna obveza ukazivati na probleme s kojima se susreću moji susjedi. Ne samo ukazivati već i pokušati ih ukloniti, na čemu intenzivno radimo i ja i sesvetski HDZ. Ima puno izazova s kojima se susrećemo – prometna nepovezanost, problem nedovoljnog broja vrtića i škola, neiskorištenost velikih prostora kao što su područja zone Badel i Sljeme, nezakonito odlaganje otpada i još puno toga problemi su s kojima se susreću Sesvećani. Upravo to su teme u kojima se sesvetski HDZ pokazao kao konstruktivan partner, tražeći rješenja, a da se nova vlast nije kanila, a da se i sada ne žele brinuti o Sesvetama pokazali su to odmah po konstituiranju vijeća Gradske četvrti Sesvete gdje nisu htjeli preuzeti odgovornost i ostali su u oporbi iz koje samo sabotiraju i ono malo dobrih inicijativa za razliku od HDZ-a koji je konstruktivan i koji predlaže rješenja i podržava dobre ideje bez obzira od koga dolazile", uz ostalo rekao je Deur novinarki portala Objektivno. 

Cijeli intervju pročitajte ovdje.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.4.2024. 14:24:13

Create Account