Jelena Pavičić Vukičević jučer u Sesvetskom prigorju i na šetnici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.5.2021. 12:04:38
Jelena Pavičić Vukičević jučer u Sesvetskom prigorju i na šetnici

Foto: Ivanka Milidrag

Jelena Pavičić Vukičević posjetila je danas Glavnicu Gornju, naselju prigorskog dijela Gradske četvrti Sesvete gdje su je  uz domaćine dočekali još predstavnici Glavnice Donje, Jesenovca, Adamovca, Moravča i Blaguše. 


Uz Stjepana Kezerića, predsjednika Vijeća Gradske četvrti Sesvete, predstavnici navedenih mjesnih odbora informirali su gošću o svemu što je u proteklim godinama učinjeno na područjima ovih šest mjesnih odbora. Najviše se radilo na asfaltiranju lokalnih prometnica, uređenju društvenih domova, izgradnji i uređenju dječjih igrališta, te uređenju lokalnih poljskih puteva. Također su istaknuli prioritetne probleme njihovih područja, a oni su zajednički, javni vodovod i kanalizacija.


Jelena Pavičić Vukičević zahvaljujući na opsežnim informacijama istaknula je kako će se najkompleksniji komunalni projekti vodovoda i kanalizacije vrlo skoro početi rješavati na cjelokupnom gradskom području, pa tako i njihovom i to uz pomoć europskih fondova, te da se nada kako će do kraja njenog mandata gradonačelnice taj izazovni posao većim dijelom biti priveden kraju, a sva domaćinstva konačno dobiti javni vodovod i odvodnju.


Jelena Pavičić Vukičević potom je posjetila novoizgrađenu sesvetsku rekreacijsku stazu koja u duljini od oko 1600 metara od Zagrebačke u središtu Sesveta do mosta kod rasadnika svakodnevno puna šetača i rekreativaca.              

      


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.6.2021. 11:24:44

Create Account