Plenković danas u Zelini daje potporu Lazarinu, na skup pozvani i Sesvećani

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.5.2017. 11:33:08
Plenković danas u Zelini daje potporu Lazarinu, na skup pozvani i Sesvećani

Foto: Andrej Plenković

Potporu Lazarinu dao i Milan Bandić

U našem susjedstvu u Svetom Ivanu Zelini vodi se teška borba drugog kruga izbora za gradonačelnika. Bore se dodasašnji gradonačelnik Hrvoje Koščec iz HNS-a i Franjo Lazarin kojeg podupire koalicija triju stranaka HDZ, HSLS i HSU.

Potporu Franji Lazarinu dao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić čija je stranka ove zime osnovana u Zelini i pozvao je svoje glasače da dadu punu potporu Franji Lazarinu, dosadašnjem direktoru Županijskih cesta Zagrebačke županije, Rotarijancu i članu Družbe Brača Hrvatskog Zmaja – Zmaj Blaškovečki.

Lazarinu je potporu dala i lokalna Prigorsko - Zagrebačka stranka koja u zelinskom gradskom vijeću također ima svoje predstavnike.

Veliku potporu na javnom druženju s građanima da će mu i predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković koji će doći u Zelinu u 15,30, kako bi izrazio podršku čovjeku kojem, kako je rekao, neizmjerno vjeruje.

Franjo Lazarin i svi koji su mu dali podršku poziva i sve Sesvećane koji mogu i žele mu dati potporu, iako nisu njegovi glasači, da dođu danas u 15,30 u središte Zeline kod gradske kavane na susret s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Na slici: Franjo Lazarin (desno) u razgovoru s građanima



Vezane vijesti
Ažurirano: 25.4.2023. 10:42:47

Create Account