Jedan od najstarijih malonogometnih turnira TNT Popovec ovog vikenda u 46. izdanju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.7.2024. 12:58:05
Jedan od najstarijih malonogometnih turnira TNT Popovec ovog vikenda u 46. izdanju

Foto: Borko Samec, arhivska fotografija, prošlogodišnji osvajači nagrade

Turnir se odigrava u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj.Tradicionalni Nogometni Turnir u Popovcu bit će odigran ovog vikenda, 6. i 7. srpnja u svom 46. izdanju što ga čini jednim od najstarijih hrvatskih malonogometnih turnira. 


Ovaj prestižni događaj, pokrenut je 1978. godine i okuplja ljubitelje nogometa i sportskog duha iz cijelog kraja. Ovaj turnir, koji traje više od četiri desetljeća, postao je simbol zajedništva i sportskog entuzijazma u Popovcu, kažu u iz organizacije turnira dodajući da svake godine, turnir privlači sve veći broj ekipa i gledatelja, koji dolaze kako bi uživali u vrhunskom nogometu i podržali svoje omiljene timove. Tradicija turnira temelji se na sportskom duhu, fair playu i zajedničkom uživanju u nogometnim strastima.


Turnir se odvija u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj. U seniorskoj kategoriji, ekipe će se natjecati za vrijedne nagrade: 1. mjesto donosi 2000 eura, 2. mjesto 500, a 3. mjesto 200 eura. Veteranska kategorija nudi bogat nagradni fond te retro nagrade koje će posebno razveseliti sudionike.


Subotnja večer rezervirana je za veliku feštu uz bend "Tamburaši za 5", koji će svojim nastupom podići atmosferu i osigurati odličan provod. Organizatori su pripremili bogatu ponudu jela i pića kako bi posjetitelji mogli uživati u dobroj gastronomskoj ponudi. 


Na završnici turnira očekuju se i brojna poznata nogometna lica.Vezane vijesti
Ažurirano: 8.7.2024. 12:37:47

Create Account