Još jedan remi sesvetskih nogometaša: Sesvete - Solin 1:1

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.8.2019. 23:33:14
Još jedan remi sesvetskih nogometaša: Sesvete - Solin 1:1

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U drugoj utakmici 2. HNL-a Sesvete su na domaćem terenu podijelile bodove sa Solinom, 1:1 (1:1), utakmicu obilježio seksistički incident.



Što se golova tiče sve je odlučeno u prvom poluvremenu, što se kartona i incidenata tiče, sve se dogodilo u drugom poluvremenu i nakon utakmice. 


Gosti su odmah na početku šokirali domaće neočekivanim vodstvom. Već u trećoj minuti prodor po lijevoj strani, loptu prema golu upućuje Antonio Repić, vratar Sesvećana Marko MIkulić ne uspijeva obraniti i lopta ulazi u mrežu. Šok!


Nakon toga igra se rasplamsava, prilike imaju i jedni i drugi svaka momčad po jednom pogađa gredu, a igrači Dine Babića još su nekoliko puta opasno zaprijetili golu gostiju, međutim završnica neuspješna.


U 43. minuti prodor domaćih i prekršaj u šesnaestercu što glavni sudac Vedran Jelenić kažnjava jedanaestercem. Siguran realizator bio je ovosezonsko pojačanje u redovima Sesvećana, Lazar Vujanić sigurno pogodivši desni kut  vrata Ante Topića koji su baca u suprotnu stranu. 


U drugom dijelu žustrija utakmica zbog čega sudac Jelenić često vadi kartone, a pokazao ih je čak devet. Jedan gostujućem igraču u prvom pokluvremenu zbog ometanja akcije, a sve ostale u drugom. Sesvećani su zaradili tri kartona, Malekinušić u 89. minuti zbog preoštrog starta, a Moro Nasiru je uspio dobiti žuti u 90, te drugi žuti odnosno crveni u 93. minuti.


Osim gostujućih igrača, žuti je karton dobio i trener Solina Boris Pavlić zbog prigovora sucu. Nakon završetka utakmice, u svijetlu vjerojatnog nezadovoljstva gostiju suđenjem, prigodom ulaska u svlačionice zbio se incident kad je igrač Solina Vlatko Šimunac četvrtom sucu - sutkinji Ivani Martinčić iz Koprivnice rekao: "dođi da te jebemo". 


Ovakvo izrazito nesportsko i seksističko ponašanje prijavljeno je u zapisnik i vjerojatno će disciplinska komisija HNS-a dati na to svoj pravorijek. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account