Održan 4. humanitarni MNT Kaj u Adamovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.7.2024. 12:02:27
Održan 4. humanitarni MNT Kaj u Adamovcu

Foto: MNT Adamovec

Turnir je jedinstven po tome što se najboljima ne dodjeljuju novčane nagrade, nego novac od uplata ekipa ide u humanitarne svrhe, ove godine malom Noelu.Malonogometni turnir KAJ u Adamovcu jedan je od rijetkih, ako ne i jedinstven kod nas po tome što se novac od uplata ekipa za sudjelovanje ne dijeli najboljima, nego čisti prihod ide u humanitarne svrhe. Stoga mnoge ekipe rado dolaze na ovaj turnir, jer samim svojim sudjelovanjem pridonose akciji.


Ove godine sudjelovalo je 15 ekipa: Adamovec, Chelsea Croatia, Burger bar Dioniz, De puta madre, Drenova, Glavnica Donja, Int. Petek, Kašina, Lužan, Moravče, Prigorje Žerjavinec, PWC Croatia, Threenovate, Varioci i Vugrovec. Pobjedu je odnijela ekipa PWC Croatia, a odigrana je i revijalna utakmica između dviju ženskih ekipa.


"Veliko hvala svim ekipama, sponzorima i posjetiteljima koji nas podržavaju. I ove godine turnir je humanitarnog karaktera, pa dio zarade i uz druge namijene  doniramo malom Noelu, dječaka koji je obolio od malignog tumora na kralježnici, bubrežnoj žlijezdi i metastaza na kostima. Sredstva će se prikupljati i na motorijadi ovog vikenda na Kozjači, Belovaru, u organizaciji MK Prigorje, a može se uplatiti i direktno na račun Noelove majke", rekao nam je jedan od organizatora Matija Kralj.Vezane vijesti
Ažurirano: 15.7.2024. 13:21:56

Create Account