Pobjedom nad Opatijom Sesvete do novih bodova

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.11.2021. 11:28:48
Pobjedom nad Opatijom Sesvete do novih bodova

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 12. kolu 2. HNL-a Sesvete su na domaćem terenu pobijedile Opatiju 2:1 (1:1).Nogometaši Sesveta došli su do novih bodova koji će ih zadržati u sredini poretka druge lige.  Unatoč tome što su domaćini stalno radili pritisak prema protivničkim vratima, poveli su gosti u 23. minuti prekrasnim pogotkom Frane Ivančića. U prodoru po sredini s dvadesetak metara neometano je pucao prema golu u gornji lijevi kut Farisa Krkalića koji je  loptu bez reakcije samo ispratio pogledom u mrežu.


Domaći su došli do izjednačenja u 39. minuti kad je Babić gurnuo loptu do Montana, a Kolumbijac u redovima Sesveta u prodoru u protivnikov šesnaesterac s kroz desno pucao je, lopta je protivničkom vrataru Berkoviću prošla kroz noge u mrežu.


Izjednačen rezultat pratio je cijelu utakmicu do pred kraj i kad se mislilo da će unatoč stalnog pritiska domaćin tako susret završiti, domaći igrač Mateo Bertoša igra rukom u šesnaestercu i sudac opravdano sudi jedanaesterac. Kazneni udarac izveo je Lazar Vujanić i zatresao mrežu. 2:1 i nova tri boda na računu Sesveta.
Vezane vijesti
Ažurirano: 2.6.2024. 11:56:49

Create Account