Pogodak škaricama, crveni karton, ozlijeđen sudac i Sesvete bez bodova na domaćem terenu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.8.2022. 10:53:00
Pogodak škaricama, crveni karton, ozlijeđen sudac i Sesvete bez bodova na domaćem terenu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Gosti iz Ploča slavili su u Sesvetama s 1:0 (1:0) i trenutno su vodeća momčad lige. 



Početak sezone u 2. HNL-a nije dobro počeo nogometašima Sesveta. Nakon što su u prošloj utakmici u Čakovcu podijelili bodove s Međimurjem, jučer su na stadionu sv. Josipa Radnika izgubili od, moramo priznati, u ovom trenutku uigranije momčadi Jadrana iz Ploča. 


Gosti su bili bolji točno za taj jedan pogodak koji je u stilu Brune Petkovića škaricama u 32. minuti postigao Nikola Marić loptom koju mu je iz auta bacio Mirko Marić.


Marićev pogodak Sesvetama


Rezultat se nije mijenjao do kraja, ali jest broj igrača na terenu. U 79. minuti Sven Opačić dobiva drugi žuti karton, odnosno sudac Ante Sočo pokazuje mu crveni karton tako da Sesvećani ostaju s 10 igrača, te više nemaju snage značajnije priprijetiti protivničkom golu. 


Zanimljiv događaj zbio se iza toga. U jednoj borbi za loptu uz sam rub terena jedan od dvojice igrača zahvatio je po koljenu pomoćnog suca koji se nije dovoljno odmaknuo u tom trenutku od njih, te više nije mogao nastaviti utakmicu. Odnesen je s terena, a njegovu zastavicu preuzeo je četvrti sudac.


Treba se priznati da je Jadran Luka Ploče koji je u ovom trenutku preuzeo vrh poretka bolja, odnosno uigranija momčad koja je uglavnom u istom sastavu već nekoliko sezona, a trenira ih nekad prvi trener Hajduka Mišo Krstičević, dok Sesvete imaju popuno novu, mladu momčad koju tek treba uigrati, a igrači trebaju shvatiti da treba više trčati (svaka čast pojedincima) i zalagati se.


U narednom kolu slijedeće subote Sesvete odlaze u Goste Marsoniji u Slavonski Brod.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account