Rezime polusezone: Ivana Car, trenerica ženske ekipe NK Sesvetski Kraljevec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.11.2022. 9:26:08
Rezime  polusezone: Ivana Car, trenerica ženske ekipe NK Sesvetski Kraljevec

Foto: NK Sesvetski Kraljevec

Ivana Car, trenerica jedine ženske ekipe sa sesvetskog područja, iz NK Sesvetski Kraljevec nakon osnutka i završetka prve polusezone podvlači crtu.



Atraktivnan ženski nogomet u Sesvetskom Kraljevcu pomalo gradi svoju priču i ispisuje svoju knjigu rezultata. Seniroke su završile polusezonu pa smo ponovno razgovarali s Ivanom Car.


Ivana, je li san sa seniorkama u Sesvetskom Kraljevcu postao java?

Da, zaista mogu reći da živimo svoj san sa seniorkama ali i sa svim polaznicama škole nogometa koje će  budućnosti zaigrati kao seniorke.


Kakav je dojam nakon osnivanja, revijalne utakmice s Dinamom, puta u BH na prijateljsku utakmicu s premijer ligašem Lokomotivom iz Brčkog? Kako je to izgledalo u Brčkom?

Pripremni dio bio je pun pogodak jer su sve te aktivnosti i prilično jaka volja i upornost pridonijeli stvaranju zajedništva i da se tako izrazim formiranju “klape” od naše ekipe.


Bilo je to turboletno otvaranje sezone. Neočekivani poraz od Frankopana, Pregrada kup - možda bi se moglo reći da je rezultat u prvenstvenom ogledu mogao prevagnuti i na našu stranu?

Svatko u nekom dijelu natjecanja mora imati krizu. Mi smo je okusili odmah na početku kada su se spojili neiskustvo i trema zbog važnosti prvenstva. No na greškama smo naučile. Kup protiv Pregrada bio je najbolji pokazatelj koliko mi zapravo možemo.


S Neretvom i Goricom je bilo teško, ali Dubrovnik i Istra su pali za prvih 6 bodova ?

Utakmica protiv Dubrovnika bila je okidač i od tada je sve krenulo u pozitivnom smjeru, onom smjeru kojeg očekujemo i na proljeće. Najveći vjetar u leđa su nam naše mlađe polaznice škole nogometa i ostali navijači koji na svakoj domaćoj utakmici naprave atmosferu koja se rijetko viđai  u ovom rangu natjecanj ali mogu slobodno reći i u višem.


Na kraju polusezone Vrčevo doma, u sjajnom ambijentu 1:1?

Istaknula bih dobru igru cura i pohvalila ih. Puno je tu truda koji se ponekad možda i ne vidi i posao trenera je i to istaknuti. Kad se tome doda taj poseban igrač – vatreni navijač, dobijete zaista divno iskustvo. Nastavak prvenstva bit ce težak. Imamo teška gostovanja, ali ova polusezona nam je pokazala da smo spremne i da možemo - ja jedva čekam nastavak!


Polusezona - 7 bodova, jeste li zadovoljni? Što dalje?

Sa 7 bodova možemo biti i više nego zadovoljne, ali moram biti iskrena i reći da nam je ostao gorak okus prve prvenstvene utakmice gdje smo izgubile bodove protiv Frankopana kojeg smo u pripremnom dijelu dobile 3:0 no zato i postoji uzvrat i to odmah u prvom kolu u nastavku sezone!


Ovim putem bih se željela zahvaliti svima na velikoj podršci koju dobivamo a posebno onoj od strane Uprave koja radi nevjerojatne pomake prepoznatljive na svim razinama unutar Kluba ali i izvan njega. Mi ćemo se i dalje truditi i u nastavku nećemo razočarati. Sada idemo guštati u malom nogometu na Kutiji šibica i Winter kupu. Zaslužile smo. Hvala i vama što nas pratite.


Razgovor vodila: Slivija Lažeta



Vezane vijesti
Ažurirano: 4.11.2023. 11:28:53

Create Account