Sesvećani drugi na veteranskom dvoranskom prvenstvu HNS-a u malom nogometu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.2.2019. 20:38:34
Sesvećani drugi na veteranskom dvoranskom prvenstvu HNS-a u malom nogometu

Foto: Nenad Lončar

MNK Kašina Gradnja Sesvete osvojio je drugo mjesto na državnom dvoranskom prvenstvu veterana u malom nogometu koji je u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza odigran u Metkoviću od 15. - 17. veljače. 



U organizaciji Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza u Metkoviću je tijekom vikenda održano 17. dvoransko prvenstvo veterana HNS-a. Na prvenstvu je sudjelovalo rekordnih 27 momčadi, a za titulu prvaka ovogodišnjeg dvoranskog prvenstva veterana izborila se momčad Zagorec iz Krapine, koja je u finalu svladala momčad Kašina Gradnja Sesvete s  4:0. Prošlogodišnji prvaci iz Neretve ove su godine na domaćem terenu osvojili treće mjesto pobjedom nad veteranskom momčadi Slunja (4:1).


Najboljim igračem turnira proglašen je Alen Ferček iz pobjedničke momčadi Zagorec Krapina, najbolji vratar je Miro Anušić iz momčadi Kašina Gradnja Sesvete, dok je najbolji strijelac Neretvin Josip Galov s osam postignutih pogodaka.


"Pokazali smo da se na ovim našim prostorima i u veteranskim godinama igra dobar mali nogomet, no morali smo ovaj put Zagorcima skinuti kapu. Zadovoljni smo i s drugim mjestom jer smo pobijedili mnoge dobre ekipe", izjavio je voditelj momčadi Nenad Lončar Crni koji je posebno zahvalio sponzorima koji su im omogućili natjecanje na državnom prvenstvu, prije svega Gradnji Sesvete, Stolariji Kovačić, ALU - DP, Raca baru, obrtu Kuntić i Željezari Jole.  



Članovi ekipe s lijeva: Igor Mostarlić, Frane Šostera, Dražen Šemper, Miro Anušić, Anto Anđelić, Mato Filipović, Ivan Ramljak, Klaudio Kuntić i Vatroslav Lončar  -  kapetan.

Čuče s lijeva:  Dalibor Gabud, Nikola Katić, Nenad Lončar  -  voditelj, Branko Ros, Ivica Vukas, Dejan Pijetlović  - predsjednik i Dražen Kralj.






Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2020. 20:18:50

Create Account