Sesvete izgubile od Intera, svi golovi u tri minute

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.9.2021. 9:37:04
Sesvete izgubile od Intera, svi golovi u tri minute

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nogometaše Sesveta porazio je u 6. kolu 2. HNL-a Inter iz Zaprešića s 1:2, sva tri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu.



Nogometni susret Sesveta i Intera iz Zaprešića na radnikovom stadionu donio je u subotu vrlo zanimljiv  dinamičan okršaj dviju momčadi. Nakon mnogih promjena u momčadi i na trenerskoj poziciji, na samom početku natjecanja Sesvete su izgledale vrlo klimavo i neuigrano, no u subotu vidjelo se da stvari kreću daleko nabolje, pa je ovo izdanje Sesveta, iako s upisanim porazom od gostiju, možda i najbolje izgledalo do sada. 


U prvom poluvremenu obrana na potrebnoj razini, napad je stalno protiskao, te uputio  5-6 udaraca prema golu protivnika, što govori o pritisku koji je samo posljedica velikog poboljšanja stanja u veznoj liniji Sesvećana.


Ipak ta se lagana dominacija nije prelila u drugo poluvrijeme.  Doduše, domaćini su poveli u 50. minuti preko Martineza, da bi gosti gosti dvije minute kasnije izjednačili pogotkom Banovca. Jedva minutu kasnije ponovo pogodak gostiju, postiže ga Miljanić i to je konačni rezultat. 


Pokušavali su Sesvećani pojačati pritisak prema golu protivnika, međutim realizacije više nije bilo.


Iako su bodovi izgubljeni, vidljiv je napredak u momčadi što daje nadu za buduće susrete.




Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account