Težak kiks Sesveta na svom terenu šokirale ih Hrvace

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2022. 10:42:19
Težak kiks Sesveta na svom terenu šokirale ih Hrvace

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 13. kolu 2. HNL-a nogometaši Sesveta poraženi su na domaćem terenu, Sesvete - Hrvace 0:3 (0:2).




Sesvete su prije ove utakmice bile u izvrsnoj seriji od četiri pobjede, imale su najbolju gol razliku u ligi, što je sugeriralo da su veliki favorit protiv Hrvaca koje su u dosadašnjem dijelu natjecanja prikazale promjenjivu formu. 


Međutim susret je pokazao potpuno drugačiju sliku od očekivane. Igrači Sesveta bili su potpuno dezorijentirani, u pojedinim trenucima činilo se kao da ne znaju gdje točno moraju stajati, te kuda i kamo trčati. Možda se nakon serije uspjeha radilo malo i o pristupu - lako ćemo. No, u sportu je poznato da nema lakih utakmica. Zato je rezultat ove utakmice odraz tog pristupa.


Vodstvo Hrvacama donio je Botica pogotkom već u 14. minuti, a nakon slijedećih 14 minuta, u 28. Luetić je podiže prednost gostiju na 2:0. S tim rezultatom otišlo se na odmor na kojem Rajko Vidović nije uspio konsolidirati svoju momčad, te su igrači Sesveta nastavili sliku iz prvog poluvremena. To je rezultiralo konačnim rezultatom od 3:0 za gostujuću momčad, a posljednji pogodak postigao je Luka Kekez u 86. minuti. 



Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account