U NK Prigorje Žerjavinec koji slavi 50. godišnjicu izabrana nova uprava

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.1.2024. 12:08:13
U NK Prigorje Žerjavinec koji slavi 50. godišnjicu izabrana nova uprava

Foto: Damir Pigac

Na izvanrednoj skupštini u subotu izabrano je novo vodstvo Nogometnog kluba Prigorje Žerjavinec koji će ove godine obilježiti 50. godišnjicu osnutka i djelovanja.




U subotu, 20. siječnja 2024. godine, održana je izvanredna izborna skupština nogometnog kluba Prigorje Žerjavinec. Na dnevnom redu bio je izbor novog vodstva i radnih tijela kluba, a ujedno je podneseno izvješće o radu i Financijsko izvješće za proteklu godinu. 


Za novog predsjednika izabran je Andrija Groznica, koji je na tom mjestu naslijedio dugogodišnjeg predsjednika Josipa Pohižeka. U izvršnom odboru funkcije će obnašati Darko Štabarković, Goran Božić, Ante Babić, Samuel Jelušić, Jure Stojanović, Marko Vukoja, Josip Lakić, Nino Črljenec i Tomislav Špehar, koji će ujedno obnašati i funkciju tajnika kluba.


Nadzorni odbor činiti će Danijel Rogić, Damir Pigac i Pejo Katić.

Zahvalivši bivšoj upravi na čelu s donedavnim predsjednikom Pohižekom na svemu što su činili u prethodnom vremenu, novi predsjednik naglasio je kako mu je čast što je dobio priliku i došao na tako važnu funkciju predsjednika nogometnog kluba Prigorje Žerjavinec. 


„Moja, ali i želja svih u klubu je da postanemo što stabilniji klub u sadašnjoj ligi, s perspektivom ulaska u viši rang natjecanja u skoroj budućnosti. Također, nastojat ćemo dodatno podići nivo omladinskog pogona, kako bi stvarali, a potom i koristili igrače iz vlastitog pogona. Ujedno ćemo raditi i na poboljšanju uvjeta treniranja, obnovi svlačionica, sanitarnog čvora, a nadamo se i skoroj obnovi travnjaka. Ujedno bi naglasio da je ova godina svečana za naš klub jer ove godine slavimo 50. godišnjicu kluba.“



Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 14:36:13

Create Account