Veterani Kašine turnirom i grahom obilježili desetu godišnjicu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.8.2019. 13:09:14
Veterani Kašine turnirom i grahom obilježili desetu godišnjicu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Veterani NK Kašina prigodnim veteranskim turnirom u subotu su obilježili desetu godišnjicu osnutka i djelovanja momčadi.



Vetrerani Kašine turnirom u velikom nogometu na terenu s umjetnom travom NK Kašina u subotu su proslavili svoj osnutak. Na turniru koji se igrao od jutra do kasnih popodnevnih sati igralo je šest momčadi: Novi Jelkovec, Žerjavinec, Trnje, Concordia, Jarun i Kašina. 


Prvo mjesto osvojila je ekipa Jaruna (Stje-ma promet Jarun), drugi je bio Veteranski nogometni klub Žerjavinec, a treće mjesto zauzeo je VNK Novi Jelkovec. Najbolji golman bio je Branko Fišter, a najbolji igrač Mijo Kovačević iz ekipe pobjednika.


Pehare najboljima uručio je predsjednik NK Kašina Bruno Azinović. Predsjednik veteranske momčadi NK Kašina Nenad Lončar Crni bio je zadovoljan protijekom turnira. "Obzirom da su na ovom turniru igrali mahom četrdesetogodišnjaci i pedesetogodišnjaci, utakmice su trajale prvo dva puta 25 minuta, potom se to skratilo na 2x 15, da bi se pobjednik finala dobio samo izvođenjem jedanaesteraca. Vručina i godine učinili su svoje, no nitko se nije bunio, svima nam je bilo važno malo zaigrati, malo se rastrčati i podružiti, a sami rezutati ovdje su bili u drugom planu", rekao je Lončar koji je zajedno sa svojim kolegama iz momčadi ujedno brinuo da ugostiteljska ponuda prođe u najboljem redu, pa je tako svim sudionicima turnira serviran grah. 


Za dobro raspoloženje svih pobrinuli su se i domači mužikaši.


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.5.2023. 9:47:43

Create Account