Hrvanje: Pobjeda Kraljevca protiv Dragovoljca, Sesvete od Vindije izgubile samo za bod

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.11.2023. 10:54:44
Hrvanje: Pobjeda Kraljevca protiv Dragovoljca, Sesvete od Vindije izgubile  samo za bod

Foto: Luka Šikuten

Održano 8. kolo Premijer Hrvatske hrvačke lige, pobjeda Sesvetskog Kraljevca nad Hrvatskim dragovoljcem, poraz Sesveta od Vindije za samo jedan bod.Proteklog petka, 24. studenoga hrvači Sesveta dočekali su u svom hrvačkom centru goste iz varaždinske Vindije. Zanimljive i napete borbe prepune akcije još jednom su susret dovele do rezultata 5:5, a pobjednik se doznao tek nakon zbrajanja tehničkih bodova oba kluba. Samo jedan tehnički bod više donio je hrvačima Vindije pobjedu te 3. mjesto u ekipnom poretku.


Za ekipu Sesveta pobjede su ostvarili Palatinuš, Ivančić, Varović, Huklek i Koščić dok su iz redova Vindije bolji bili Frankol, Bešenić, Žugec, Florjanić i Siročić.U nedjelju hrvači Hrvatskog Dragovoljca iz Brezovice ugostili su ekipu Sesvetskog Kraljevca. Dodatno oslabljeni domaćini pružili su solidan otpor te uspjeli upisati 3 pobjede. Hrvači Sesvetskog Kraljevca upisali su 7 pobjeda i potvrdili 2 mjesto u poretku.

Pobjede za Hrvatski Dragovoljac upisali su: Martinez, Knežević i Ilić, dok su za ekipu Sesvetskog Kraljevca slavili Šimunković, Mihalic, Ivić, Habek, Šačić, Luburić i Smetko.Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account