Ivan Huklek brončani na najjačem svjetskom hrvačkom turniru Zagreb Open

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.2.2023. 11:20:32
Ivan Huklek brončani na najjačem svjetskom hrvačkom turniru Zagreb Open

Foto: Shared by Wrestling Photos

Ivan Huklek član HK Sesvete osvojio je brončanu medalju na najjačem svjetskom turniru u Hrvanju  Zagreb Open Ranking Series.Od srijede, 1. veljače, do nedjelje 5. veljače u Zagrebu se održava najjači svjetski turnir u hrvanju na kojem sudjeluje 41 država s ukupno petstotinjak natjecatelja i natjecateljica koji se natječu u slobodnom i grčko-rimskom hrvanju. 


Jučer je nastupio naš Ivan Huklek koji je u prethodno  izgubivši od  srebrnog naturaliziranog Irca Naser Ghasem Alizadeha u borbi za broncu pobijedio Uzbekistanca Algasbaya Berdimuratova, te podijelio broncu s naturaliziranim Dancem Turpal Ali Alvievich Bisaltanovim koji je u drugoj borbi pobijedio Mađara Davida Losonczija.


Na fotografiji Ivan Huklek skroz desno na podiju Bio je ovo još jedan veliki dan za hrvatsko, a osobito sesvetsko hrvanje. Velike čestitke našem Ivanu. Danas još hrva naš mladi Sesvećan Luka Ivančić koji je tek zakoračio iz juniorskih voda u "veliko" hrvanje i nastup na najjačem turniru bit će mu doista velika škola.


Vezane vijesti
Ažurirano: 14.6.2023. 10:17:46

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account