Karate klub Ipon iz Novog Jelkovca ponovno najuspješniji u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.9.2022. 16:41:34
Karate klub Ipon iz Novog Jelkovca ponovno najuspješniji u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo za  kadete, juniore i mlađe seniore

Foto: Facebook/KK Ipon

Vjerojatno najkvalitetniji rad s mlađim naraštajima naših karataša i karatašica morao je rezultirati adekvatnim rezultatima.



Tijekom rujna održana su tri kvalifikacijska turnira mladih karataša za odlazak na Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore koje će biti održan u turskom gradu Konya od 26. do 30. listopada.


U konkurenciji 57 karate klubova iz cijele Hrvatske s više od 1000 natjecatelja Ipon je na međunarodnim turnirima Međimurje Open Croatia 2022, Zagreb karate kup i  Cro Open 2022 potvrdio vizu odlaska na svjetsko prvenstvo za pet svojih članova. Ostvarenim rezultatima kvalifikacija članovi Karate kluba Ipon bit će ponovno najbrojniji predstavnici Hrvatske karate reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Turskoj. 


Boje Hrvatske, na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Konyi – 2022, branit će mladi sesvetski karataši i to: Rafaela Rumenjak u kategoriji kadetkinja do 47 kg, Karlo Panić u kategoriji kadeta do 63 kg, Filip Mabić u kategoriji kadeta do 57 kg, Lovro Maslov u kategoriji kadeta do 52 kg i Aleksandar Kalabić u kategoriji mlađih seniora do 84. kg.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2023. 13:48:18

Create Account