Martina Andrašek dobitnica nagrade u Americi i najbolja u Hrvatskoj

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.4.2020. 13:03:45
Martina Andrašek dobitnica nagrade u Americi i najbolja u Hrvatskoj

Foto: Boise university fb

Uoči zatvaranja svega Martina Andrašek vratila se iz Amerike, a u Hrvatskoj osvojila prvo mjesto na državnom prvenstvu.



Sesvećanka Martina Andrašek vratila se početkom ožujka iz Amerike gdje studira na državnom sveučilištu Boise u Idahu, te potom na jednom od posljednjih sportskih natjecanja u Hrvatskoj, na državnom ekipnom plivačkom prvenstvu održanom 7.i 8. ožujka u Splitu otplivala najbolji rezultat na 100 m leđno, te svojoj mladoj ekipi donijela ukupno brončanu medalju u A plivačkoj konkurenciji.


Martina se radi koronavirusa vratila ranije iz Amerike sa studija, a u utorak je  dobila nagradu svog američkog tima u kojem pliva za svoje sveučilište, za doprinos timu, motivaciji, za predan rad na treninzima i za vremena na natjecanjima. Uglavnom radi se o nagradi koju bismo mogli prevesti kao "dobri duh cijelog plivačkog tima".

 Njena dobrota skromnost i veliko srce je ponovo nagrađeno. Nakon nastupa na plivačkom prvenstvu Hrvatske, Martina je ponovo otišla u Ameriku, međutim tada je već bilo jasno da će se sve po svijetu pozatvarati i konačno, 17. ožujka vratila se u Sesvete i od kuće on line završava prvu godinu fakulteta.  Uglavnom u tih 10 dana letila je tri puta preko Atlantika, a sada doma trenira i čeka da može konačno na bazen gdje se osjeća kao riba u vodi.


U međuvremenu je kod kuće proslavila i svoj 20. rođendan - čestitamo.


U kolovozu, ako se situacija smiri vratit će se nazad na drugu godinu studija. I naravno, nastaviti učiti i marljivo trenirati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.8.2022. 9:55:32

Create Account