MILAN ŠKORIĆ POBJEDNIK 3. PRVENSTVA ŠK VRUSTUN 1252. VURNOVEC

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.1.2019. 9:49:01
MILAN ŠKORIĆ POBJEDNIK 3. PRVENSTVA  ŠK VRUSTUN 1252. VURNOVEC

Foto: ŠK Vrustun

Milan Škorić pobjednik je 3.prvenstva ŠK VRUSTUN 1252. odigranog u 13 kola, 

piše predsjednik društva Marijan Dolčić.
O pobjedniku se odlučivalo u zadnjem kolu gdje je Damiru Obadu trebala pobjeda protiv treće plasiranog Miroslava Kezerića ali i poraz Milana Škorića od vrlo dobrog i na kraju četvrto plasiranog Tomislava Šabića.


Damir Obad je nakon odličnog starta i pobjeda protiv Milana Škorića i Tomislava Šabića kiksao protiv  našeg najboljeg kadeta Davida Orača, a kad je i protiv Velida Kazića remizirao bilo je jasno da mu za  osvajanje 1 mjesta treba poraz Milana Škorića. Damir je svoju partiju dobio no Milan nije dao Tomislavu ni malo nade da odluči o pobjedniku 3. prvenstva.


Velid Kazić osvaja peto mjesto a kadet David Orač svojim dobrim igrama šesto. David se već sada ravnopravno nosi sa seniorima i zasigurno zaslužuje da odigra koju partiju u senorskoj konkurenciji Sedmi je bio Boro Jelić ,osmi Željko Konicija. Vidljiv napredak u igri pokazao je i Stjepan Novosel na devetom mjestu ,deseti je bio Leo Orač. A od 11 do 13 mjesta na kraju su bili Cirimotić Josip ,Balog Ivan i Orač Anđelko. 


Šteta da nisu igrali Tomo Martinuš, Ivan Kovačić i naš novi igrač Goran Radić jer bi zasigurno prvenstvo bilo još jače i neizvjesnije. Zato jedva čekamo početak prvenstva RH jer ovo pokazuje vidljiv napredak u igri i snazi ŠK Vrustun 1252 Vurnovec pa je realno očekivanje, da ova ekipa bude ravnopravan takmac, za plasman u viši rang.Vezane vijesti
Ažurirano: 25.2.2020. 10:31:15

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account