Najave utakmica sesvetskih sportskih klubova

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.11.2017. 14:26:57
Najave utakmica sesvetskih sportskih klubova

Foto: plakat i Sesvete danas

Ovoga vikenda na domaćim terenima igraju sve sesvetske sportske ekipe i nogomet i rukomet muškarci i žene i košarkaši.


U 2. HNL-a na igralištu sv. Josipa Radnika sastaju se NK Sesvete i NK Varaždin. Sesvećanima ove godine u prvenstvu nije krenulo prema zamišljenom planu, bilo je previše kikseva, pa su se malo popravili i sada su šesti na tablici s 18 bodova. Ni Varaždinci nisu zadovoljni početkom prvenstva, očekivali su više, trenutačno su osmi s istim brojem bodova kao i Sesvećani. To najavljuje oštru i bespoštednu utakmicu i najbolji je poziv svim ljubiteljima nogometa da dođu ove subote, 4. studenog u 14 sati na utakmicu 16. kola. 





Sesvetski rukometaši od ove se sezone natjeću u najvišem hrvatskom rukometnom rangu, u Premijer ligi. Nitko ne treba očekivati, plan je za prvu sezonu opstanak u ligi, a šesto mjesto jako s pet bodova jako je dobro. Naravno, tek je početak sezone i treba biti oprezan. U goste Sesvećanima dolaze susjedi MRK Dubrava koji nakon pet kola ima 6 bodova i trenutačno je treći na tablici. Bit će to pravi derby, pa je to najbolja pozivnica navijačima da dođu na utakmicu 6. kola Premijer lige u gimnazijsku sportsku dvoranu u subotu u 19,30.



U prvoj ženskoj rukometnoj ligi Sesvećankama ove godine ne ide baš dobro. U 7. kolu dočekuju RK Koku iz Varaždina. Kokice su trenutačno četvrte s 8 bodova, a Sesvećanke tek jedanaeste sa samo 5 bodova iz šest utakmica. Jesu li Varaždinke baš najbolja ekipa za vaditi se iz donjeg dijela tablice vidjet će se u subotu, 4. studenog u gimnazijskoj sportskoj dvorani od 17,30. Nadajmo se uz podršku navijača.



Košarkaši KK Sesvete trenutačno su jedna od najboljih momčadi u 2. HKL-a Centar. Nalaze se na drugom mjestu tablice s četiri boda koliko ima i prvoplasirana Dubrava s tek tri koša više od Sesvećana. A Saintsi u 4. kolu dočekuju KK Zapad koji se nalazi na sedmom mjestu s tri boda. Od ove sezone KK Sesvete kao domaći teren koristi sportsku dvoranu srednje škole u Jelkovcu gdje se očekuje pravi fajt. Ne samo zbog rivalstva, nego i zbog želje da Sveci pokažu da trenutačno igraju najbolju košarku u rangu. Utakmica se igra u nedjelju, 5. studenog od 17,30 u srednjoškolskoj sportskoj dvorani Jelkovec.


Create Account