Nikolina izgubila drugi meč od puno iskusnije Kanađanke

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.7.2021. 10:24:09
Nikolina izgubila drugi meč od puno iskusnije Kanađanke

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najmlađa hrvatska olimpijka, naša Sesvećanka Nikolina Ćaćić izgubila je rano jutros po našem vremenu meč od puno iskusnije Kanađanke 32. godišnje Caroline Veyre.




Nikolina Ćaćić nije uspjela savladati rano jutros puno bolju i konkretniju 32-godišnju Caroline Veyre iz Kanade. Odradila je naša "lavica" još jedan hrabar meč, no čini se da je njena protivnica imala prednost u tome što je Nikolinu mogla proučiti. Također je došla taktički potpuno spremna, a i odmornija, budući da je u prvom kolu bila slobodna.


Najmlađa boksačica u Tokiju ne treba biti nesretna ovim rezultatom. Došla je tamo kao prva hrvatska boksačica ikad, te slavila u prvom kolu. Upoznala ju je Hrvatska, upoznao ju je svijet i stekla je golemo iskustvo pred iduće izazove. 


"Neiskustvo je presudilo. Osjećala sam njene udarce na tijelu i mislim da je to bio glavni razlog neboksanja na distanci. Ona je ipak puno iskusniji borac, mislim da će uskoro i u penziju", kazala je 20-godišnja Nikolina koja je oduševila svojim nastupom protiv Amerikanke u 1. kolu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 24.7.2021. 13:00:36

Create Account