Orionivci održali klupski domijenak (Video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.12.2019. 8:50:54
Orionivci održali klupski domijenak (Video)

Foto: TK Orion

Naš vrlo aktivan sportski klub TK Orion božićnim domjenkom sumirao uspješnu godinu iza sebe.




Vrlo uspješan sesvetski sportski klub, Taekwondo klub Orion održao je u hotelu "Martini" klupski domjenak na kojem su uručene nagrade najboljim natjecateljima i rekreativcima u 2019. godini. 


Ovo je za Orion bila još jedna uspješna godina u kojoj su ostvarili Europsku klupsku prvakinju, državnu viceprvakinju u mlađim seniorima, osvojili broncu na Europskim sveučilišnim borilačkim igrama, a bilježe i dva nastupa na Europskim prvenstvima, nekoliko medalja s najvećih međunarodnih turnira i prvenstava države, te pregršt medalja s domaćih turnira. 


Početkom lipnja održan je prijateljski turnir 7. KUP ORIONA, a klub je za organizaciju  dobio pohvale od svih sudionika.  


"Ponosni smo što držimo dobar kontinuitet, ali ne skrivamo želju za još većim rezultatom u sljedećoj godini. Još jednom zahvaljujemo svim ljudima koji su donacijama pomogli da naše natjecateljice Ivana Arelić i Dora Crnac odu u Španjolsku, te nastupe na Europskom prvenstvu", kaže predsjednica i trenerica kluba Jelena Vukas pri tom zahvaljujući za pomoć u organizaciji turnira svim  članovima i njihovim roditeljima koji su na sve moguće načine pripomogli u organizaciji te omogućili da se ovaj turnir održi, na radost sve djece koja su nastupila i otišla doma sa osmijehom na licu.  


U ovoj godini najbolji Orionivci kojima su uručene nagrade bili su:


LIMAČI: Doris Spajić i Antonio Jendruša

MLAĐI KADETI: Petra Jurišić i Tin Rezo

KADETI: Dora Crnac i Grga Dugac

JUNIORI: Ivana Arelić i Adrijan Jandroković

SENIORI: Ivana Arelić i Franjo Gucić


"S ponosom što sam okružena ovakvom zajednicom djece i roditelja, zaključujem još jednu uspješnu godinu te želim svim ljudima čestit Božić i sretnu Novu 2020. godinu", zaključuje Jelena Vukas.




Video: Ivan Penava

Vezane vijesti
Ažurirano: 14.3.2024. 16:16:55

Create Account