U Zagrebu održan jedan od najvećih hrvačkih mitinga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.1.2021. 12:31:47
U Zagrebu održan jedan od najvećih hrvačkih mitinga

Foto: Grad Zagreb/HK Sesvete

Proteklog je vikenda održan Grand Prix Zagreb Open 2021, na kojem je sudjelovao i naš Tomislav Hader.



Član HK Sesvete Tomislav Hader zauzeo je 8. mjesto od 20 natjecatelja koji su sudjelovali u kategoriji do 87 kg. Natjecanje je održano U Maloj dvorani Doma sportova, a gradonačelnik Milan Bandić otvorio je finalne borbe, te uručio medalje najboljima.


Na dvodnevnom turniru koji se održao u organizaciji Svjetske hrvačke federacije,  sudjelovalo je više od 220 hrvača iz 20 zemalja svijeta.


Predsjednik saveza hrvačkih športova grada Zagreba i pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić zahvalio je  Svjetskoj hrvačkoj federaciji što su omogućili da se jedan od najvećih turnira održi upravo u gradu Zagrebu, te istaknuo kako je ovo drugi turnir u posljednja dva mjeseca koji se održava upravo ovdje u Domu sportova.


Gradonačelnik Bandić zaželio je svim natjecateljima puno uspjeha i što bolje rezultate kako na današnjem finalu tako i na dolazećim natjecanjima koja su pred njima.


Zagreb Open Grand Prix 2021. okupio je zasigurno ponajbolje hrvače iz cijeloga svijeta, a nastavljamo s kampom u Poreču iduća dva tjedna. Postajemo jedna velika hrvačka destinacija. Nadam se da se sljedeće godine vidimo u boljem okruženju kada je riječ o pandemiji koja je zadesila cijeli svijet, istaknuo je predsjednik hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović.


Predsjednik Svjetske hrvačke federacije i član Olimpijskog odbora Nenad Lalović zahvalio je gradonačelniku Milanu Bandiću što je uvijek uz sportaše, a naročito hrvače. Ovo natjecanje veliki je napredak za Savez hrvačkih športova grada Zagreba, podržan od strane Ministarstva sporta. Susrećemo se s novim izazovima i vjerujem da će i ovaj turnir pomoći da se hrvači, treneri a i suci pripreme što bolje za nadolazeće Olimpijske igre.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account