Kreće razigravanje za treće mjesto: Sesvete - Gorica u nedjelju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.5.2022. 10:20:25
Kreće razigravanje za treće mjesto: Sesvete - Gorica u nedjelju

Foto: Plakat

U razigravanju za treće mjesto Sesvete u nedjelju u sportskoj dvorani Jelkovec dočekuju Goricu.



Utakmice su stvar prestiža, jer obje momčadi i Sesvete i Gorica osvajanjem trećeg odnosno četvrtog mjesta, ostvarile su pravo nastupa u europskim rukometnim natjecanjima. U takvim situacijama zna se pokazati najbolji rukomet, jer ne postoji nikakav imperativ pobjede osim sportski. željeti pokazati protivniku da si ipak ti bolji. 


Utakmica se igra u sportskoj dvorani SŠ Jelkovec u nedjelju, 22. svibnja od 20 sati. Ulaz za gledatelje je besplatan i svi su dobrodošli. 



Najave utakmice i završnice:


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete

Pred nama je završnica prvenstva, utakmica za treće mjesto. Igra se na 6 dobivenih bodova. Mi imamo 3 boda prednosti pred Goricom, dakle moguće je da ćemo igrati minimalno dvije utakmice, ali mogu se igrati tri i četiri. Voljeli bismo da u dvije utakmice riješimo pitanje osvajača trećeg mjesta, no, znamo da je uz nas Gorica ove sezone najozbiljnija momčad lige, naravno uz PPD i Nexe, i da svaka naša utakmica završi uglavnom na samom kraju uz tek gol razlike. Očekujemo da će tako biti i u narednim utakmicama koje su ustvari samo stvar prestiža, jer su obje momčadi već osvojile pravo nastupa u europskim natjecanjima. 

Iskoristili smo svaki mogući dan za pripreme i nadam se najboljem.


Mislav Šuker, kapetan MRK Sesvete

Mislim da smo zasluženo i mi i Gorica u poziciji da razigravamo za treće mjesto, jer smo uz dvije najjače hrvatske momčadi upravo mi i Gorica najviše pokazali. Mi smo u prednosti, jer mi imamo 3 boda, oni imaju bod i trebali bi iskoristiti prednost domaćeg terena za pobjedu i osvajanje trećeg mjesta, da budemo treća momčad u državi, mislim, zasluženo.


Kraj je sezone, umor je prisutan kod obje ekipe, potrebna je koncentracija. Mislim da će upravo koncentracija biti odlučujuća. Goricu poznajemo jako dobro, ove sezone susreli smo se nekoliko puta, imamo dvije pobjede i jedno neodlučeno, trebamo nastaviti prema tome, izgubiti jednu utakmicu manje od njih i pokazati da smo u ovom trenutku bolja ekipa. 


Završnica je sezone, sigurno je primamljiva utakmica, podrška publike će nam puno značiti i vjerujem da će i ovaj put biti pune tribine naših navijača.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account