MRK Sesvete ovog vikenda poziva na dvije utakmice

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.11.2021. 13:53:42
MRK Sesvete ovog vikenda poziva na dvije utakmice

Foto: Plakati

MRK Sesvete ovog će vikenda raditi i prekovremeno, jer osim redovnog 11. kola u subotu protiv Moslavine, u nedjelju igra utakmicu 13. kola protiv Dubrovnika.



Moslavina je jedina momčad lige osim naravno Nexea, koja je pobijedila Sesvete. Nalaze se na četvrtom mjestu poretka, te se zajedno sa Zametom bore za ulazak u Ligu za prvaka. Očekuje se dinamična, napeta i kvalitetna utakmica u kojoj će, nadamo se, pobijediti naši rukometaši.


U nedjelju je pak na rasporedu utakmica koja se unaprijed igra za 13. kolo gdje Sesvete ponovo dočekuju Dobrovnik, posljednje plasiranu momčad prvenstva, koju su Sesvete u svim dosadašnjim utakmicama pobijedili, međutim, isto smo tako očekivali pobjedu u Sesvetama protiv Trogira, pa su gosti izvukli bod. 


Nadajmo se da je ta utakmica bila dobar poučak našim igračima, te da će utakmicu protiv Dubrovnika shvatiti krajnje ozbiljno u smislu da pobijediti moraju na parketu i da utakmica nije unaprijed dobivena samo zato što su "na papiru" Sesvećani jači i kvalitetniji.


Utakmica protiv Moslavine igra se u subotu, 27. studenog u 19 sati, a protiv Dubrovnika u nedjelju, 28. studenog u popodnevnom terminu u 13 sati. 


Ulaz je gledateljima besplatan uz predočenje covid potvrde i pripadajuće osobne iskaznice.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account