MRK Sesvete - PPD Zagreb večeras u polufinalu Kupa Hrvatske

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.5.2023. 11:11:27
MRK Sesvete - PPD Zagreb večeras u polufinalu Kupa Hrvatske

Foto: Plakat

Na festivalu rukometa u Poreču rukometaši Sesveta stigli su na poprište događaja gdje će večeras od 19 sati odmjeriti snage s PPD Zagrebom.



MRK Sesvete ponovo je u završnici Hrvatskog rukometnog kupa koji se ovog vikenda igra u Poreču u sportskoj dvorani Žatika. U polufinalu Sesvećani igraju sa Zagrebom. Znamo tko je i što je PPD Zagreb, ne trebamo posebno predstavljati najbolju hrvatsku rukometnu momčad, no neće imati lak posao protiv Sesveta.


Uostalom susret najbolje najavljuje trener Silvio Ivandija: 


Ove sezone  igramo odličan rukomet a ponekad me iznenadilo kako smo lakoćom pobjeđivali kao, primjerice, protiv tradicionalno neugodnog Poreča u borbi za treće mjesto! Prije kup utakmice protiv RK Nexe ekipa je htjela dokazati da nastupi ove sezone u europskom kupu nisu slika onog poraza protiv istog protivnika doma od 10 razlike i u tome smo u potpunosti uspjeli i to na njihovom terenu. Sve to je rezultat odličnog rad kroz cijelu sezonu. Na završnici kupa imamo priliku sve to još jednom potvrditi i zaključiti sezonu kako smo i počeli prije svega dobrom igrom. Očekuje nas aktualni prvak i apsolutni favorit RK PPD Zagreb u polufinalu i idemo po zasluženi aplauz pred sve hrvatske trenere, jer se u isto vrijeme u Poreču održava i seminar trenera HRS-a.



Dodajmo Ivandijinim riječima da da se susret igra večeras od 19 sati a live stream prijenos bit će dostupan na Youtube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza. Dečki, sretno!



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account