MRK Sesvete sinoć pobijedio ZG Dubravu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.11.2019. 12:26:30
MRK Sesvete sinoć pobijedio ZG Dubravu

Foto: Sesvete danas, arhiva

U kup utakmici rukometaši Sesveta igrali su kao gosti u Jelkovcu protiv RK ZG-Dubrava i pobijedili 42:31 (23:13).



U kup utakmici regije središte igralo se 1. kolo u kojem su Sesvećani gostovali, no u svojoj dvorani, jer protivnici vjerojatno nisu imali drugu adekvatnu dvoranu na raspolaganju. Ovdje se ne radi o RK Dubrava, trenutačnom lideru prvenstva, niti  drugoj momčadi istog kluba koja se natječe u 2. ligi, nego o posve drugom klubu koji se također natječe u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi.


Obzirom da se radi o niže rangiranom ligašu, trener Ivandija pojedine igrače nije niti prijavio za utakmicu, a primjerice Tarabochia koji je za svaki slučaj bio u sastavu uopće nije niti ulazio u igru, dok su neki standardni prvotimci dobili su tek skromnu minutažu. Zato je novi sesvetski trener iskoristio ovu utakmicu kao svojevrsni trening za mlađe rukometaše, članove premijerligaške sesvetske selekcije, te im dao značajniju ulogu u utakmici, kako bi osjetili natjecanje i stjecali iskustvo.


Najviše pogodaka postigli su Marko Jurakić, standardni prvotimac, 6 koliko i mladi Danijel Vusić.  


Sesvete: Matej Mudrinjak, Ivan Panjan; Ivan Rukavina 2, DAvid Kocen 3, Domagoj Potnar, Ivan Matić, Danijel Papić 4, Leon Strbad 4, Marko Jurakić 6, Ivan Karlo Kuraja 3, Danijel Vusić 6, Mislav Šuker 3, Davor Gavrić 5, MArtin Vrpoljac 2, Fran ZAdro 4, Marko Tarabochia.


Trener: Silvio Ivandija



Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account