Naš Igor Vori novi je trener PPD-a Zagreb

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.6.2020. 9:07:49
Naš Igor Vori novi je trener PPD-a Zagreb

Foto: Screenshot

Nakon zavidne igračke karijere u kojoj je osvojio ukupno 9 olimpijskih, svjetskih i europskih medalja s hrvatskom reprezentacijom te EHF Ligu prvaka s HSV Hamburgom, uz igranje za velikane poput FC Barcelona i PSG Handball, Igor Vori preuzima klupu rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb kao glavni trener.


Igor Vori igrao je na Zagreb čak četiri puta, a onaj posljednji igrački angažman, kada se ujedno i oprostio od igračke karijere, bio je 2018. godine.
Potom je do jučer bio direktor Hrvatske rukometne reprezentacije. Ovo mu je prvi trenerski angažman.


Na predstavljanju novog glavnog trenera Vori je na tome zahvalio vodstvu kluba.

Priznajem, jako sam uzbuđen, sretan i ponosan što dolazim u moj klub, jer mi je rukometni klub Zagreb dao puno toga u karijeri. Ono što sam kroz svoju dugu karijeru naučio, nadam se da ću sa svojim suradnicima prenijeti na mlađe igrače. Vjerujem da je nekima iznenađenje moja odluka o trenerskom poslu. S pozicije sportskog direktora HRS-a pratio sam detaljno klub i jako puno razgovarao sa sportskim direktorom Valčićem o igračima ali i tehničkim segmentima. Kada je došao poziv kluba za razgovor, moje ideje i vizija su im se sigurno svidjeli jer danas nebi bio ovdje ispred vas. Ja se nadam da ćemo zajedničkim snagama napraviti najbolji mogući posao za sam klub ali i za razvoj hrvatskog rukometa. Ono što bi još jednom naglasio je da sam iznimno počašćen i željan novih izazova. Borit ćemo se i dati sve od sebe da mladi igrači kada dođu u Zagreb znaju da im je zagarantiran napredak i uz njihov rad jednog dana i mjesto u reprezentaciji", izjavio je Vori.

Ponosni smo na našeg Sesvećana, dečka iz Popovca, ponajviše na njegovu slavnu igračku karijeru, a sada i na nastavak sportske karijere kao trener.

Vori je jedan od najvećih dokaza kako je sesvetski sportski bazen nepresušan izvor talenata u svim sportovima.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.8.2023. 11:29:29

Create Account