Očekivana pobjeda sesvetskih rukometašica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.10.2019. 0:18:22
Očekivana pobjeda sesvetskih rukometašica

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 4. kolo 1. HRL-a za žene RK Sesvete Agroproteinka - ŽRK 1234 Virovitica 35:30 (20:16)



Rukometašice Sesveta Agroproteinke pobijedile su, ali malo teže od očekivanog i objektivno slabijih protivnica iz Virovitice. Gošće se nisu došle braniti o čemu govori podatak da su odmah na početku imale dva vodstva, a kasnije nekoliko puta sustizale domaće, no za više od toga nije bilo mogućnosti.


Domaće su nakon što su se razmahale imale i 7 pogodaka prednosti, ali i podosta grešaka i loših udaraca prema golu što je sprječavalo veću rezultatsku prednost. Veliku glavobolju Virovitičankama stvarala je Lucija Bešen koja je do kraja susreta skupila čak 16 obrana. 

Najefikasnija u ekipi Sesveta bila je Elena Matijaš sa šest postignutih pogodaka, sve iz sedmeraca, te Petra Dičak također šest, sve iz igre,  a u efikasnosti im se pridružila Lara Burić s pet pogodaka. 


Gošće imaju tek jednu izvanserijsku igračicu koja ih i drži u visokom rangu, Tamara Hudoletnjak koju Sesvećanke nisu uspijele zaustaviti, a postigla je zapanjujućih 17 pogodaka. Djevojci je očito mjesto u nekom profesionalnom klubu. 


Sesvećanke su i nadalje četvrte na tablici iza trećeg Bjelovara. 


RK Sesvete


Lucija Bešen (16), Petra Lovrenčević; Elena Matijaš 6 (6), Bernarda Ćalušić 3, Mia Tupek 3, Mihaela Bešen, Ana Grlić, Petra Dičak 6, Lara Burić 5, Lucija Cvitanović, Valentina Derezić, Mia Brkić,  Dora Lukić  3, Ana Anđelić 2, Ana Pehar 4 i Ines Lisjak 3.


Trener: Nikola Škorić


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.3.2024. 11:33:29

Create Account