Prva ovosezonska pobjeda rukometaša Sesveta i to u gostima u Umagu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.10.2019. 21:32:11
Prva ovosezonska pobjeda rukometaša Sesveta i to u gostima u Umagu

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvetski rukometaši lavovskom borbom u Umagu pobijedili i upisali prve bodove, Umag - Sesvete 21:24 (10:12).



U 4. kolu Paket 24 Premijer lige, hrvatskog elitnog rukometnog ranga nakon tri kola u kojima su u dva posljednja susreta Sesvećani nes(p)retno gubili bodove i utakmice, ovoga puta dali su doista sve od sebe odigravši vrlo motivirano, emotivno, ali i mudro, te zasluženo odnijeli bodove. 


Vrlo solidan domaćin poveo je u prvom napadu i imao nekoliko puta po gol prednosti u vrlo ranom dijelu utakmice, da bi potom sve pod svoju kontrolu preuzeli gosti. Doduše, nisu se odlijepili na znatniju gol razliku, domaći su u nekoliko navrata bili izjednačili, no pred kraj susreta veća agresivnost u obrani i bolja koncentracija u napadu odveli su rezultatsku prednost na stranu rukometaša Sesveta, te su se s + 3 i prvim ovosezonskim bodovima vratili doma sa sjevera Jadrana.


Na ovom gostovanju naši momci stigli su bez razigravača Darka Mršića koji je ozlijeđen, no cijeli su susret odigrali kao u transu, kolektivno, svi za jednog, jedan za sve, što je u konačnici rezultiralo ovakvim ishodom.


Najefikasniji Sesvećan bio je Leon Strbad postigavši 8 pogodaka, od čega stopostotnih 5 iz sedmeraca, dok je Ivan Panjan obranio 12 udaraca na gol.



Sesvete:

Marko Pranjic, Ivan Panjan 12; Darko Krndelj 1,Domagoj Potnar 2, Nikola Jelovcic, Ivan Matic 3, Danijel Papic, Leon Strbad 8 (5), Marko Jurakić, Mislav Perković, Krešimir Krešic 2, Vlado Raos, Martin Vrpoljac 1, Fran Zadro i Ivan Rukavina 3.


Trener: Davor Dominiković


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account