RK Sesvete Agroproteinka – ŽRK Koka 23:23 (12:12)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.11.2017. 11:06:52
RK Sesvete Agroproteinka – ŽRK Koka 23:23 (12:12)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Rukometašice Sesveta iznenadile su Koku dobrom igrom i na domaćem izvukle bod iako je moglo završiti i slavljem. 


Krenulo je izjednačeno, a do prvog vodstva dolazi Koka koja preko Silvije Masnić i Dejane Milosavljević postavlja 4:2. Ubrzo su Sesvete izjednačile golom Lucije Peraice pa se igra gol za gol nastavila sve do kraja prvog poluvremena.

U nastavak nešto bolje ulazi Koka koja se ponovno odvaja na +2, no Sesvete furiozno preokreću susret i od minus dva u deset minuta dolaze do +6 (19:15) uz golove Peraice (5) i Mije Bošnjak. Kokice nisu mogle posložiti napad uz tehničke greške, ali uspjele su se probuditi u posljednjih deset minuta i krenule u lov na Sesvete. 

Prednost domaćih igračica topila se iz minute u minutu, a iskustvo Koke dolazilo do izražaja. Sesvete su posljednji 23. gol zabile u 54. minuti, a Koka podjelu bodova osigurava u posljednjoj sekundi utakmice golom Milosavljević za 23:23. 

Kod Sesveta najbolja je bila Lucija Peraica s osam pogodaka, a na vratima je Lucija Bešen sakupila 11 obrana. U redovima Koke istaknula se Dejana Milosavljević s 12 postignutih golova, dok je Janja Tušek upisala 12 obrana.

"Ma mnogi me ovih dana pitaju, Mato što se to događa s tvojom ekipom. Naime, prošle smo godine, a i ranije bili uvijek u vrhu, odmah do nedodirljivij Podravke i Lokomotive, četvrti, peti i ljudi se naučili na to. Ove godine smo došli gotovo do dna. No ovo nije ista ekipa od lani, umnogome smo pomladili ekipu i te mlade cure stasaju i polako slažemo igru, a to se vidjelo i danas protiv ekipe iz vrha, protiv izvrsne Koke", rekao nam je nakon utakmice legendarni sesvetski sportski djelatnik i tajnik RK Sesvete Mato Vidović. 


Nakon 11. mjesta, Sesvećanke su sada devete. U narednom osmom kolu slijedeće subote Sesvete gostuju kod  uvjerljivo najslabije ekipe Petason Vranjic gdje realno možemo očekivati pobjedu i konsolidaciju ekipe u sredini tablice kakva je i realnost u ovoj sezoni.

Rezultati 7.kola


Tablica



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account