Rukomet: Sesvećani ove subote dočekuju Bjelovar

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2021. 11:14:58
Rukomet: Sesvećani ove subote dočekuju Bjelovar

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 7. kolu najvišeg hrvatskog rukometnog ranga, Sesvete dočekuju Bjelovar, a utakmica se igra u SD Jelkovec od 20 sati.




Utakmica 7. kola između Sesveta i Bjelovara koja se igra ove subote u sportskoj dvorani Jelkovec od 20 sati ponudit će obilje rukometnih atraktivnosti. Bjelovar je jaka momčad koja se konačno kompletirala i unatoč tome što je osvojila tek 4 boda vrlo je opasna. S druge pak strane Sesvete sa 8 bodova i drugim mjestom u poretku treba opravdati ulogu favorita.  


Utakmicu najavljuju trener Ivandija i motor Sesvetske momčadi Dumenčić:


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete


Ove subote očekuje nas protivnik koji je, čini mi se, dosta oscilirao ove godine, doma su igrali dva puta neriješeno, možda nije po njihovim očekivanjima, ali izgleda da su sada na zadnjoj utakmici protiv Zameta prvi puta bili kompletni i odigrali su jednu izuzetno dobru i čvrstu utakmicu.  

Mi još nismo kompletni, s nama nisu Papić ni Hršak, a Neralić je otišao na posudbu u Dugo Selo, tako da očekujemo neizvjesnu i čvrstu utakmicu. Ne smijemo zaboraviti da je Bjelovar prošle godine znao odigrati fenomenalne utakmice, pobijedio je u Dubravi. Očekuje nas protivnik protiv kojeg ne smijemo ući u utakmicu niti malo opušteno, moramo biti maksimalno angažirani i nadati se da ćemo osvojit bodove.


Ivan Dumenčić, igrač MRK Sesvete


Očekuje nas, naravno nakon Nexea, najozbiljniji protivnik u našoj skupini, već smo ih pogledali, pripremili smo se na njih, imaju dobru obranu i dobar napad, sad kad im se vratio Jurjević to zaista izgleda dobro, no i mi isto rastemo pokušavamo napraviti sve na terenu za pobjedu i vjerujem u pobjedu, vjerujem da jesmo kvalitetniji i u subotu to moramo pokazati. 

Naravno volio bih da i gledatelji dođu u što većem broju, da nas bodre, jer treba nam njihova podrška da pobijedimo.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account