Rukometaši Sesveta izgubili u Vinkovcima kod Spačve

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.2.2019. 18:17:33
Rukometaši Sesveta izgubili u Vinkovcima kod Spačve

Foto: novosti.hr

U 14. kolu Premijer lige Sesvete su izgubile u gostima kod Spačve s 25:24 (14:11).


Sesvećani su utakmicu započeli vrlo dobro, poveli su s dva pogotka, a prvi gol primili tek u 9. minuti. Nakon toga se idućih 15 minuta igralo gol za gol, da bi na samom kraju prvog dijela domaći rukometaši uspjeli doći do prednosti od tri pogotka razlike i s 14-11 otići na odmor. 


U drugom dijelu Vinkovčani su, predvođeni Dominikom i Domagojem Smojverom, koji su zajedno postigli čak 13 pogodaka, već nakon prvih deset minuta imali pet pogodaka prednosti. No, gosti se s četiri pogotka u nizu vraćaju se na samo gol zaostatka. Za više od toga nije bilo snage, na kraju konačnih 25-24 za domaći sastav.


U redovima Spačve odličan je bio Dominik Smojver s 8 postignutih golova, a isto toliko postigao je i naš Leon Strbad (sedmerci 6/6). Po pet golova dali su Marko Jurakić i Marko Šehić koji je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu.


Ovim porazom Spačva se na tablici, na petom mjestu, izjednačila upravo sa Sesvetama, te sada obje momčadi imaju po 14 bodova, bod manje od Labina.

 

MRK Sesvete: Ivan Panjan, Matej Mudrinjak; Neven Grgurić, Mislav Šuker, Marko Mihaljević 2, Marko Šehić 5, Toni Ezgeta 1, Mislav Perković, Nikola Mirosavljević, Patrik Gramnjak, Marko Jurakić 5, Nikola Jelovčić, Vito Bahtijarević 1, Darko Mršić, Krešimir Krešić 2, Leon Strbad 8.


Trener: Davor Dominiković






Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account