Rukometaši Sesveta rutinski do pobjede u Križevcima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.11.2022. 9:54:21
Rukometaši Sesveta rutinski do pobjede u Križevcima

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 10. kolu Premijer lige rukometaši Sesveta upisali s još jednu pobjedu, ovog puta u Križevcima kod KTC-a 29:39 (17:18).




Sesvete su opravdale ulogu favorita protiv KTC-a i stigle do sedme pobjede ove sezone. U porvom poluvremenu pomalo neočekivano neizvjesno i vrlo zanimljivo. Imali su domaćini u nekoliko navrata i dva razlike u svoju korist, ponajviše zahvaljujući umoru igrača Sesveta nakon mnogih domaćih i eruropskih utakmica. Ipak na odmor se otišlo s minimalnom prednošću za goste. 


U nastavku kad su rukometaši Sesveta ubacili u brzinu više došla je do izražaja kvaliteta i uigranost druge momčadi lige. Domaćini više nisu uspjeli povesti, rezultat je lagano klizio u jendom smjeru, pa iako je Silvio Ivandija dao priliku svim igračima s klupe, na koncu je zapisano realnih 10 razlike za Sesvete.


Ponovo je većina igrača Sesveta upisana u strijelce, čak njih 11, a najefikasniji bili su Ivan Dumenčić s 9 pogodaka i Nikola Finek sa 6. 


U narednom kolu Sesvećani su ponovo gosti, ovaj put igraju u Poreču kod izravnog konkurenta za drugo mjesto.

 

Sesvete: Filip Perić (2), Stipe Purić (8); Aleksandar Čaprić 3 (1), Darko Krndelj, Josip Topić 5, Nikola Jelovčić 1, Zlatko Raužan 2, Jakov Jelovčić, Ivan Dumenčić 9(5), Patrik Hršak 4, Mislav Šuker, Mario Zakić 1, Davor Gavrić 3, David Štrković 4, Nikola Finek 6, Leon Lukačec 1

Trener: Silvio Ivandija




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account