Rukometašice Sesveta i u nastavku sezone nastavljaju s pobjedama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.1.2019. 9:49:08
Rukometašice Sesveta i u nastavku sezone nastavljaju s pobjedama

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvetske rukometašice nisu u zimskoj pauzi prvenstva zaboravile pobjeđivati. U subotu su u gostima pobijedile Trešnjevku s 29:23.



Nastavljeno je prvenstvo 1. Hrvatske rukometne lige za žene. Rukometašice Sesveta igrale su u gostima kod Trešnjevke i pobijedile s 29:23, nakon prvog poluvremena vodile su sa 17:12. 


Vidlljivo je da su Sesvećanke došle do razine kad su postale jedna od najjačih hrvatskih rukometnih ekipa, naravno izuzev profesionalnih europskih ekipa Podravke i Lokomotive. Nakon ove pobjede imaju 16 bodova i nalaze se na trećem mjestu ispred Koke u Bjelovara s bodom manje. 


Domaća ekipa imala je samo jedno jedino vodstvo i to na samom početku kad su povele s 1:0. I to je bilo sve. Ostalo vrijeme dominirale su gošće iz Sesveta. Najefikasnije u redovima Sesvećanki bile su reprezentativka Dora Lukić postigavši 8 pogodaka koliko je postigla i Bernarda Čalušić od kojih 3 iz sedmeraca. 


U narednom kolu Sesvećanke očekuje na domaćem terenu teška utakmica protiv Lokomotive.


Sesvete:

Lucija Bešen, Katarina Gibanski, Mia Tupek, Mihaela Bešen, Pdetra Dičak 5 (1, 7m), Bernarda Čalušić 8 (3, 7m), Lara Burić, Ana Marija Bikić, Doris Vlajsović 3, Petra Lovrenčević, Dora Lukić 8, Ana Anđdelić, Iris Pratljačić, Mia Bošnjak, Ines Lisjak 2 i Lucija Peraica 3.


Trener - Vladimir Jelčić



Rezultati 11. kola


Tablica




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account