Rukometna poslastica: Sesvete - Poreč ove nedjelje u Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.10.2022. 13:41:08
Rukometna poslastica: Sesvete - Poreč ove nedjelje u Jelkovcu

Foto: Plakat

U 4. kolu Paket 24 Premijer lige u Jelkovec stiže najozbiljniji takmac Sesvećanima za vrh poretka.


Nakon dvije pobjede protiv novaka u ligi i poraza protiv nedodirljivog PPD-a, slijedi ogled za pravi omjer snaga u B skupini Premijer lige protiv Poreča, momčadi koja već niz godina konstantno igra Ligu za prvaka, a ove je godine još i pojačana. 

Utakmica se igra u nedjelju, 2. listopada u sportskoj dvorani Jelkovec od 19 sati, a prijenos je na Sportskoj televiziji.


Utakmicu najavljuju Silvio Ivandija i Davor Gavrić: 


Silvio Ivandija trener MRK Sesvete

Pred nama je utakmica s Porečkom, momčadi koja već godinama igra Ligu za prvaka, čak i puno duže nego mi, pa je svaki uspjeh protiv njih razlog za veselje. Poreč je ove godine krenuo dobro u ligu, imaju dvije pobjede i poraz od PPD-a isto kao i mi i mislim da je to najava jednog pravog derbija. Susret će biti popraćen i televizijskim prijenosom što daje dodatnu draž. Mi smo, na žalost, ostali bez Darka Krndelja (desno krilo) na jedan malo duži period tako da smo malo oslabljeni, no borit ćemo se, dati svoj maksimum i pokušati napraviti što je moguće bolji rezultat.

Mi, Poreč i Gorica, smo dosta izjednačene momčadi, to je uvijek borba na gol - dva u kojoj odlučuje inspiracija jednog ili dva igrača. Stoga bit će to vrlo dobra utakmica, Poreč se još kompletirao ove godine, vanjska linija im je vrlo opasna predvođena Bošnjakom i Ikanovićem, pa Krajcarom, Krupićem...ekipa im je vrlo dobra. Odgovorit ćemo našom dobrom igrom jer imamo i mi svojih aduta.


Davor Gavrić, igrač MRK Sesvete

Napi protivnici, Poreč su ekipa kao i mi, igraju Ligu za prvaka, uvijek su u vrhu. Imaju vrlo čvrstu obranu i mislim da na to moramo odgovoriti još čvršćom obranom, jer ipak smo na domaćem terenu i moramo pokazati da se ovdje ne mogu baš lako uzeti bodovi. Pokušat ćemo se suprotstavit obranom, a potom iz kontre postići što više lakih pogodaka.

Ovo će po meni biti najzanimljivija utakmica u Sesvetama ove sezone. Dakako tu je i PPD, međutim, ovo je ustvari za nas najzanimljivije, vjerojatno i najdramatičnije i sigurno će naši navijači uživati, a ja im poručujem da se isplati doći u dvoranu Jelkovec i pogledati ovu utakmicu.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account