Rutinska pobjeda Sesveta nad Moslavinom za kraj sezone

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.12.2022. 9:14:58
Rutinska pobjeda Sesveta nad Moslavinom za kraj sezone

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U posljednjoj ovogodišnjoj utakmici Sesvete su pobijedile Moslavinu s 35:27 (15:14).



Za kraj godine posljednja utakmica prvenstva za rukometaše Sesveta i nova dva boda. Bila je to rutinska pobjeda u utakmici koju su domaći rukometaši odigravali onoliko koliko moraju za komfornu pobjedu. U početku su se gosti još dobro držali, jer domaći nisu išli punom snagom, no priveli su prvo poluvrijeme s pogotkom plusa. U drugom dijelu nešto malo angažiranija igra, većinom mladih snaga koji inače imaju malo manju minutažu, ali dovoljno za komotnu pobjedu na kraju polusezone. 


Najefikasniji u redovima domaćih bio je Patrik Hršak s 9 pogodaka, a u najefikasnije po prvi puta upisao se i Nikola Jelovčić s postignutih 6  od 6 pogodaka. Vrlo dobar na golu bio je Stipe Purić s 11 obrana.

Slijedi kratki odmor, no već 3. siječnja rukometaši su ponovo u pogonu u sklopu priprema za skoru euro utakmicu.


 Sesvete: Stipe Purić 12 obrana, Nikola Kahlina; Aleksandar Čaprić 2, Darko Krndelj 2, Nikola Jelovčić 6, Zlatko Raužan, Jakov Jelovčić, Ivan Dumenčić 2 (1), Patrik Hršak 9, Mislav Šuker, Mario Zakić 5, Davor Gavrić 4, Fran Zovak, Davor Štrković 2, Nikola Finek 1 i Leon Lukačec

Trener: Silvio Ivandija



Izjave 

Nikola  Jelovčić, igrač MRK Sesvete

Na početku smo u utakmicu krenuli malo slabije, no kasnije smo se odvojili i evo jedna lijepa pobjeda za kraj sezone. Da, možda smo u početku ušli malo labavije u stilu "lako ćemo", no kasnije je malo bolje krenulo pa je sve došlo na svoje. Sad slijedi mala pauza pa potom pripreme za Europu.






Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete

Bila je to naša rutinska pobjeda, nismo bili na nekim našim maksimalnim mogućnostima, bili smo danas na nekih 50%, ali to je bilo dovoljno da ostvarimo sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Što se tiče mojih igrača mogu im samo čestitati, u Premijer ligi imamo samo tri poraza, dva od Zagreba i jedan gostujući u Poreču tako da možemo biti zadovoljni, jer napravili smo još jedan iskorak u odnosnu na prošlu sezonu. Također imamo 4 od 4 u europskom kupu, čekamo proljeće u Europi i bolje od toga za sada ne možemo. Evo, mogu samo još jednom dečkima čestitati, zaželjeti svima sretan Božić i vidimo se ponovo u nastavku, jer već 3. siječnja krećemo dalje s radom obzirom na europsku utakmicu koja dolazi već u prvom dijelu siječnja.




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account