Sesvećani pobijedili Đakovo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.3.2017. 23:25:43
Sesvećani pobijedili Đakovo

Foto: MRK Sesvete

U 18. kolu 1 HRL sjever u sesvetskoj gimnazijskoj dvorani pred samo 150 gledatelja, domaćini su pobijedili Đakovo s 40:34 i tako uzvratili za jesenski poraz u Slavoniji.

Ovaj put Sesvećani su odigrali bolje i zasluženo došli do pobjede. Prvih 20 minuta utakmice igralo se gol za gol – do rezultata 11-11, a nakon toga radimo mini seriju i odvajamo se na +4. Na isteku vremena prvog poluvremena rezultat je glasio 19-16 u našu korist, ali Matej Semren je fantastično iz deveterca pogodio rašlje za 20-16 i mirniji odmor.

Drugo poluvrijeme otvorili smo uraganski i do 45. minute došli do +10, a nakon toga se gosti u nekoliko navrata pokušavaju vratiti u susret, no to im nije pošlo za rukom i utakmica završava 40-34. Uz spomenutog Semrena koji je zabio 8 golova, fantastičnu utakmicu odigrao je Nikola Mirosavljević koji je postigao 10 golova iz 10 pokušaja.

Treba dodati da su momci trenera Bilića bili izvrsni unatoč izostancima vratara Mateja Mudrinjaka i lijevog krila Luke Vinkovića (kojeg je dobro zamijenio Ivan Ćurković).

MRK Sesvete: Aleksandar Mateša, Filip Maloča; Neven Grgurić 5, Matija Rodić, Luka Ćosić, Krešimir Malbašić 2, Matej Semren 8, Karlo Grgurić, Marko Punčec, Josip Mijo Jurić, Ivan Ćurković 3, Marko Mihaljević 6, Alen Šušnja 1, Nikola Mirosavljević 10, Roko Glasnović 2, Darko Mršić 3.
Trener: Zvonimir Bilić

Tekst: Marko Ćurković



Create Account