Sesvećanke poražene u Umagu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.10.2017. 15:02:11
Sesvećanke poražene u Umagu

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 6. kolu 1. HRL za žene rukometašice Sesveta porazile su igračice Umaga sa 29: 23.


Samo prvo poluvrijeme bilo je neizvjesno i s puno nervoze kod obiju ekipa i to tek u početku. Potom su Umažanke odlučile ubaciti u višu brzinu, te su iz minute u minutu, s čvrstom obranom i konkretnim napadom, povećavale vodstvo.


U nastavku Umažanke održavaju razliku, ali borbene igračice Sesveta ne odustaju u naumu da se kući vrate sa što "pristojnijim" rezultatom.


Računao je gostujući trener Vladimir Jelčić da će Vujić raditi promjene nakon visokog vodstva u prvom dijelu i tu je tražio priliku za priključak aktivnom rezultatu.


Ono što su gošće uspjele napraviti do kraja utakmice je da su nekoliko puta rezultat "spustile" na -5 golova.


Kod domaćih Jajčević najuspješnija sa 11 pogodaka, do nje Miočinović 8. Kod Sesveta po osam pogodaka ostvarile su Anđelić i Lisjak, a Peraica je postigla 7. 


Bila je to jedna odlična utakmica u kojoj su domaće igračice iz Umaga prikazale jedan dopadljiv rukomet i nije slučajno da se nalaze na trećem mjestu ljestvice iza Lokomotive i Podravka Vegete.

Sesvete pak ove godine bilježe znatan pad i treba vidjeti gdje je greška i to popraviti. Pale su na 11. mjesto na ljestvici od 14 ekipa što je daleko ispod renomea sesvetskih rukometašica. Igračice se, vidimo na svakoj utakmici, svojski trude, ali ne ide i stručni tim sad treba vidjeti kako dalje i što trena bučiniti da se situacija promijeni na bolje.


Rezultati nepotpunog 6. kola.


Tablica nakon šest odigranih kola:




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account