Sesvete nisu uspjepe protiv razigranih Bjelovarčanki

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.3.2018. 22:33:00
Sesvete nisu uspjepe protiv razigranih Bjelovarčanki

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 18. kolu 1. HRL-a za žene u subotu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani Sesvete Agroproteinka – Bjelovar 22:27 (8:15)



U prvih nekoliko minuta utakmice igračice obje momčadi pogotke su upisale s crte sedam metara. Prvi pogodak upisala je Nikolina Zadravec u drugoj minuti susreta, a vodstvo ŽRK Bjelovara povećava Andreja Horvat. Ines Lisjak u šestoj je minuti precizna za 2:1, nakon čega Ivana Dragišić povećava za +2 Bjelovarčanki. Do kraja prvog poluvremena igračice ŽRK Bjelovara kontroliraju susret, povećavaju i zadržavaju prednost za konačnih 15:8.

 Bjelovarčanke drugo poluvrijeme otvaraju novim povećanjem vodstva zahvaljujući Nikolini Tvorić (16:8 u 33. minuti). U sljedećih nekoliko minuta Sesvete uspijevaju smanjiti na pet golova zaostatka (11:16). Do posljednjeg zvižduka na utakmici nove serije naizmjenice ostvaruju i Sesvete i Bjelovarčanke, ali gošće svojim serijama i povećavaju svoju prednost te upisuju pobjedu rezultatom 22:27.


Najefikasnija iz redova pobjednica bila je Ivana Dragišić sa sedam pogodaka, a iz redova Sesveta Agroproteinke Dora Lukić, Ines Lisjak i Lucija Peraica svaka po pet. Matea Maras kod Bjelovara skupila je 12 obrana, a Lucija Bešen za Sesvete devet.


Tablica nekompletnog kola:



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 9:06:51

Create Account