Sesvete teško porazile Dubravu!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.11.2020. 8:58:52
Sesvete teško porazile Dubravu!

Foto: MRK Sesvete

U jedinom susretu 6. kola Paket24 Premijer lige, Sesvete su  sinoć u Jelkovcu porazile Dubravu s + 10, 39:29 (18:8).



Od dugoočekivanog dramatičnog susjedskog derbija gotovo da nije ostalo ništa, javlja Hrvatski rukometni savez. Četiri preostala susreta odgođena su zbog korone.


Sesvete su sjajno započele susret. Nakon desetak minuta igre imale su pet pogodaka viška 7:2. Dubrava jednostavno nije imala odgovor za razigranu vrstu Silvija Ivandije i odličnog Mateja Mudrinjaka na vratima. Do predaha je prednost Sesveta narasla na deset pogodaka 18:8, čime je pobjednik praktički bio poznat.


U nastavku je Dubrava zaigrala malo bolje, ali nije mogla prići bliže domaćinu od minus šest pogodaka. Sesvete su zabijale u serijama od po dva – tri pogotka zaredom i tako držale Dubravu na velikoj udaljenosti. Matej Mudrinjak ponovo je briljirao na golu, na kraju je imao 15 obrana uz postotak od fantasičnih 46%.  Izvrstan je bio donedavni član Dubrave Karpo Sirotić s 10 pogodaka iz 12 pokušaja. Čak 11 igrača Sesveta upisalo se u strijelce. S pet pogodaka iz 11 udarca Ante Ivanković, bio je pak, najefikasniji u redovima Dubrave.


Sesvete su tako nakon šest odigranih susreta izbile na vrh ljestvice s deset bodova. Jedini poraz do sada doživjele su od drugoplasiranog Varaždina 1930, koji ima susret manje.  Treći je Poreč s osam bodova i također susretom manje.


Foto: HRS


Sesvete:

Ivan Luka Bezinščak 1/8, Matej Mudrinjak 15/37; Darko Krndelj 3, Josip Topić 4, Domagoj Potnar 2, Ivan Matić 2, Leon Strbad 1, Dominik MIšković 5, Danijel Vusić 6, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 2, Maksimilijan Jurić 2, Davor Gavrić 1, Ivan Rukavina, Nikola finek 3 i Karpo Sirotić 10 (2).

Trener:Silvio IVandija


Create Account