Sesvete u Bjelovaru izvukle bod u zadnjim sekundama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.10.2022. 20:50:34
Sesvete u  Bjelovaru izvukle bod u zadnjim sekundama

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/arhivska fotografija

U 5. kolu Paket 24 Premijer lige Sesvete su u gostima odigrale neriješeno s Bjelovarom 24:24 (16:17).



Rukometaši Sesveta otišli su u Bjelovar kao veliki favoriti, međutim, domaći su pružili fanatičan otpor, te su na kraju utakmice imali priliku i pobijediti, ali izjednačujući pogodak pao je u samoj završnici susreta.


Otvorili su gosti vrlo dobro susret i vodili cijelo prvo poluvrijeme i veći dio drugog. Najveća prednost Sesvećana bila je 5 pogotaka u 20. minuti kad se očekivao nastavak nizanja golova, međutim, domaći stišću i smanjuju razliku, pa se na odmor otišlo s +1 za Sesvete.


U nastavku se igra gol za gol, domaći izjednačuju, pa pred kraj preuzimaju vodstvo, vode i s dva razlike, u posljednjoj minuti imaju minimalno vodstvo, međutim u zadnjim trenucima Gavrić postiže izjednačujući pogodak. 


Fenomenalnu večer imao je Ivan Dumenčić koji je postigao 13 pogodaka, više od polovice sesvetskih, no, sam nije mogao iznijeti pobjedu. Treba svakako i dodati da su Sesvete igrale bez ozlijeđenih  Darka Krndelja i Zlatka Raužana, standardnih prvotimaca.


Slijedeće nedjelje, 23. listopada Sesvete u sportskoj dvorani Jelkovec dočekuju Trogir.


Sesvete: Filip Perić (6), Stipe Purić (3); Aleksandar Čaprić, Josip Topić 1, Nikola Jelovčić, Zlatko Raužan, Jakov Jelovčić, Ivan Dumenčić 13 (6), Patrik Hršak 4, Mislav Šuker, Mario Zakić, Davor Gavrić 2, Fran Zovak, David Štrković, Nikola Finek 3 i Leon Lukačec 1

Trener: Silvio Ivandija




Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account