Sesvetski rukometaši pobijedili Metalce

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.11.2017. 11:54:21
Sesvetski rukometaši pobijedili Metalce

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 9. kolu Preijer lige  sinoć u gimnazijskoj sportskoj dvorani Sesvete pobijedilo momčad Metalca. MRK Sesvete – MRK Metalac 30:24 (15:9)


Prvih deset minuta utakmice u Sesvetama između istoimenog domaćina i Metalca bilo je rezultatski izjednačeno, s jednim ili dva pogotka prednosti domaćina. Međutim, do 15. minute Sesvete stvaraju osjetniju prednost (15:10), koja tjera trenera Metalca na pozivanje minute predaha. Drugu polovicu prvog poluvremena Metalac drži korak za domaćinom, ali Sesvete ne ispuštaju prednost stvorenu u prvom dijelu utakmice.


Nastavak utakmice Sesvete otvaraju s dva uzastopna pogotka i na semaforu je u 33. minuti 17:9. Prvi puta na +9 domaćini odlaze u 39. minuti pogotkom Semrena, a za maksimalnih +10 u 46. gol postiže Marko Mihaljević (25:15). U posljednjih 15 minuta nije Metalac uspio zaprijetiti Sesvetama i sa završetkom utakmice samo su smanjili zaostatak na minus šest, koje je Sesvete imalo već nakon 30 minuta utakmice.


Najviše je golova za Sesvete postigao Lovro Šprem, njih sedam, a za Metalac je šest postigao Toni Ezgeta. Matej Mudrinjak imao je 12 obrana, a jednu manje David Henigman.


Nakon ovog kola Sesvećani su i dalje na osmom mjestu s bodom zaostatka iza Karlovca, ali i bodom ispred Zameta.  U narednom 10. kolu Sesvetski rukometaši ponovo su domaćini slijedeće subote, 2. prosinca, kad u gimnazijskoj sportskoj dvorani irgaju vrlo tešku utakmicu s trećeplasiranim Umagom. 



Rezultati 9. kola:


Tablica: 



Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2018. 17:56:05

Create Account