U dramatičnoj završnici Sesvete do pobjede

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.11.2019. 12:32:00
U dramatičnoj završnici Sesvete do pobjede

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 8. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta izborili pobjedu u Dubrovniku. 26:27 (12:16).



Domaći rukometaši koje je do nedavno vodio novi sesvetski trener nisu uspijevali niti u jednom trenutku povesti.  Imali su u početku, te ponovo pri kraju utakmice tek nekoliko izjednačenja. Unatoč nadmoći kao i podatka da su povremeno vodili i s pet pogodaka razlike, Sesvećani su pred kraj ušli u nekakvu crnu zonu, primili previše pogodaka, te na koncu morali i spašavati utakmicu. U posljednjoj minuti Rukavina pogađa za vodstvo, a Matej Mudrinjak u doslovce zadnjim sekundama brani sedmerac i spašava utakmicu.


Ipak, pišu se novi bodovi, a klub se diže iz ponora i sad je nakon dva kola od dolaska Silvija Ivandije na kormilo momčadi, već dva mjesta više.  


Svakako treba spomenuti izvrsnu epizodu na vratima Mateja Mudrinjaka koji je obranio 10 udaraca na gol. Najefikasniji u redovima Sesvećana bili su Leon Strbad i Marko Jurakić s po 7 pogodaka.


Sesvete:  Matej Mudrinjak, Ivan Panjan;    Darko Krndelj, Domagoj Potnar 1, Ivan Matić 2, Danijel Papić 1, Marko Šehić 1 Leon Strbad 7(3), Marko Jurakić 7, Daniel Vusić, Mislav Šuker Krešimir Krešić 1, Martin Vrpoljac, Fran Zadro, Marko Tarabochia 3 i Ivan Rukavina 4.


Trener: Silvio Ivandija


Rezultati nepotpunog 8. kola:





Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account