Aikido za djecu Hrvatske 2019 u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2019. 22:40:13
Aikido za djecu Hrvatske 2019 u Sesvetama

Foto: Plakat

Pokrovitelji događaja su  predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović,  gradonačelnik Milan Bandić i Središnji državni ured za sport na čelu s  Janicom Kostelić.



"Aikido za djecu Hrvatske 2019“ održat će se u subotu, 26. listopada od 10 - 12 sati u YOSHINKAN DOJO CENTRU, Veprička ulica 15, u Sesvetskim Selima.


"Želja nam je prezentirati svima zainteresiranima dobrobiti ove jedinstvene japanske borilačke vještine na mladog pojedinca, ali i na cijelo društvo. Aikido je vještina koju mogu vježbati djeca i odrasli svih uzrasta i koja osim učinka na tjelesno zdravlje djeteta ima i neprocjenjiv učinak na mentalno i duhovno zdravlje svakog po na osob", ističe predsjednik  ovog sesvetskog aikido kluba Vedran Rakinić. 


Primjenom aikido  principa, nastavlja Rakinić,  potičemo nenasilno rješavanje sukoba, učimo kako se kvalitetnije odnositi prema obitelji, prijateljima, životinjama i prirodi te kako si pomoći u svakodnevnim pritiscima odrastanja i školskih obaveza.


"Na našim treninzima razvijamo prijateljsko okruženje u kojem se osjeća harmonija zajedništva i jedinstva, upoznaju se raznolikosti u grupi što uvelike pridonosi uspješnoj socijalizaciji u društvu kao i razvijanju najviših životnih vještina prijeko potrebnih", zaključuje  Vedran Rakinić uz nadu da će se mnogi mali i veliki Sesvećani pridružiti  zajedničkom treningu na kojem će snage ujediniti aikido škole u Republici Hrvatskoj na jednom mjestu i podržati  njihov rad s ciljem stvaranja boljeg i kvalitetnijeg svijeta.




Vezane vijesti
Ažurirano: 20.8.2023. 10:53:13

Create Account